Γιώργος Παπαγεωργίου: «Το πιο ακραίο πράγμα που έχω κάνει για έρωτα είναι να μπω σε…» (video)

March 29, 2024


Στο Πάμε Δανάη μίλησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου για το μουσικό συγκρότημα του οποίου είναι μέλος, τον ρόλο του ως πατέρας, αλλά και για τη σχέση του με την σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη.Με την ευκαιρία, δείτε τη συγκινητική ανάρτηση της Δανάης Μιχαλάκη με την κόρη και τον σύζυγό της.«Βρισκόμαστε στην πρώτη rockstar tour με τους Polkar, κάνουμε μια στάση στην Αθηνά στο Gagarin 205. Ισχύει ότι στο show μα…


Στο Πάμε Δανάη μίλησε ο Γιώργος Παπαγεωργίου για το μουσικό συγκρότημα του οποίου είναι μέλος, τον ρόλο του ως πατέρας, αλλά και για τη σχέση του με την σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη.

Με την ευκαιρία, δείτε τη συγκινητική ανάρτηση της Δανάης Μιχαλάκη με την κόρη και τον σύζυγό της.

«Βρισκόμαστε στην πρώτη rockstar tour με τους Polkar, κάνουμε μια στάση στην Αθηνά στο Gagarin 205. Ισχύει ότι στο show μας φεύγουν εσώρουχα στον αέρα, είναι το trademark της μπάντας μας», είπε αρχικά.

Στην ερώτηση αν έχει γραφτεί ποτέ κάποιο μεγάλο ψέμα για εκείνον απάντησε:

«Κάποια στιγμή περιμέναμε να μπούμε στο θέατρο και ήρθε ένας φωτογράφος και διάλεξαν μια φωτογραφία με μια παρεξηγήσιμη χειρονομία και την μόστραραν σαν να είμαι εγώ ο κακός. Έχει συμβεί να είμαι διακοπές και να έρθει μια κυρία να μου μιλήσει ενώ την ίδια στιγμή ήταν σε βιντεοκλήση με την αδερφή της, ήταν άβολο γιατί ήμουν απλά με ένα μαγιό».

Δεδομένου ότι ασχολείται και με την μουσική ο Γιώργος Παπαγεωργίου του ζητήθηκε να σχολιάσει και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.