Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν θέλω να μιλάω για αυτόν τον άνθρωπο» – Η αντίδραση της σε ερώτηση για τον Βαγγέλη Περρή

April 28, 2024


Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I love Σουκου, και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου σχετικά με τα τηλεοπτικά της σχέδια αλλά και γενικά για την τηλεόραση και τους σχολιασμούς που γίνονται κατά καιρούς.«Νιώθω χαρούμενη που επιστρέφω στην τηλεόραση. Η πρόταση από το Tv Queen ήρθε σε μια περίοδο που μπορούσα να το κάνω», απάντησε αρχικά για την τηλε…


Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I love Σουκου, και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου σχετικά με τα τηλεοπτικά της σχέδια αλλά και γενικά για την τηλεόραση και τους σχολιασμούς που γίνονται κατά καιρούς.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου

«Νιώθω χαρούμενη που επιστρέφω στην τηλεόραση. Η πρόταση από το Tv Queen ήρθε σε μια περίοδο που μπορούσα να το κάνω», απάντησε αρχικά για την τηλεοπτική της επιστροφή, ενώ για την συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε «Έχουμε συνυπάρξει στις συσκέψεις. Έχουμε μια πολιτισμένη επικοινωνία σε πολύ ωραίο».

«Έχω περάσει από διάφορα στάδια στην τηλεόραση. Θα έλεγα ότι πολλά στοιχεία του χαρακτήρα μου, του εαυτού μου, δεν επέτρεψα να φανούν, δεν τα ενεργοποίησα για πολλούς και διαφόρους λόγους. Μέσα σε αυτούς τους λόγους φέρω φυσικά ευθύνη και εγώ. Στέκομαι όμως στο τώρα και σε ότι καλύτερο μπορώ να κάνω. Νιώθω ότι μπορώ να είμαι ο εαυτός μου», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο.

«Τα αρνητικά σχόλια είναι πάντοτε καλοδεχούμενα, όπως και τα θετικά, αλίμονο. Δεν περιμένω όμως από τους ανθρώπους σε κανένα επίπεδο, είτε επαγγελματικά είτε γενικά σαν άνθρωπος, να μου χαϊδέψουν τα αυτιά. Δεν θέλω κόλακες δίπλα μου, θέλω ανθρώπους που θα μου επισημάνουν κάτι το οποίο μπορεί να μην έχει πέσει στην αντίληψη μου αλλά κάτι το οποίο μπορώ να κάνω καλύτερα για να βελτιωθώ. Αν αισθανθώ όμως ότι υπάρχει μια εμμονή, μια εμπάθεια, τότε είτε θα χαμογελάσω και θα προχωρήσω είτε θα πω “δεν βαριέσαι, εντάξει”. Όλα καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ενώ, σε ερώτηση για τον Βαγγέλη Περρή «Έχεις ενοχληθεί με κάποια πράγματα που μπορεί να έχει πει για σένα;» (αφού την έχει σχολιάσει αρνητικά και έντονα), απάντησε: «Δεν θέλω να μιλάω για αυτόν τον άνθρωπο. Με ρωτάς βέβαια και χρειάζεται να απαντήσω αλλά δεν έχω να πω κάτι για εκείνον. Προφανώς γιατί δεν γνωριζόμαστε, δεν με γνωρίζει και δεν τον γνωρίζω και ο καθένας μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει. Σε λογικά πλαίσια. Αν κάτι δεν έχει υπόσταση, δεν επιτρέπω πλέον να με αγγίζει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.