Μπέττυ Μαγγίρα & Δημήτρης Μακαλιάς για Ηλία Ψινάκη: «Πάντα ήταν τέτοιος άνθρωπος», «Έχει χτίσει την πορεία του στην προκλητικότητα»

April 28, 2024


Στην εκπομπή I love Σουκου, η Μπέττυ Μαγγίρα με τους συνεργάτες της σχολίασαν τη νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και τον Ηλία Ψινάκη για ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί το 2020 με την Κατερίνα Λιόλιου (δείτε εδώ το χρονικό).Το περιστατικό αυτό λοιπόν επανέφερε ο Ηλίας Ψινάκη στο live του Just the 2 of us το Σάββατο 27/4 και έχει προκληθεί μεγάλος ντόρος γύρω από το όνο…


Στην εκπομπή I love Σουκου, η Μπέττυ Μαγγίρα με τους συνεργάτες της σχολίασαν τη νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και τον Ηλία Ψινάκη για ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί το 2020 με την Κατερίνα Λιόλιου (δείτε εδώ το χρονικό).

Το περιστατικό αυτό λοιπόν επανέφερε ο Ηλίας Ψινάκη στο live του Just the 2 of us το Σάββατο 27/4 και έχει προκληθεί μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομα του. Μάλιστα, η Μαίρη Συνατσάκη ήδη του απάντησε μέσω ανάρτησης στο προφίλ της στο Instagram με μια αιχμηρή ανάρτηση που έκανε.

Το σχόλιο Μαγγίρα – Μακαλιά γαι τον Ψινάκη

«Θέλω να σας πω ότι ο Ηλίας Ψινάκης είναι γενικώς οδοστρωτήρας! Δηλαδή από όπου περνάει, είναι ένας τυφώνας που περνάει και αφήνει πάντα συντρίμμια πίσω του. Κάτι κάνει, του αρέσει να κάνει ντόρο» ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα στο πλατό της εκπομπής του ΑΝΤ1.

«Πάνω στην κριτική άρχισε να επαναφέρει ένα θέμα που εγώ το είχα ξεχάσει μεταξύ του ίδιου και της Μαίρης Συνατσάκη. Δε νομίζω ότι ποτέ η Μαίρη καπηλεύτηκε όλο αυτό το γεγονός. Πάντα ήταν ένας τέτοιος άνθρωπος, για να είμαστε δίκαιοι. Σέβομαι ότι θέλει να υποστηρίζει τη γυναίκα και τα ανθρώπινα δικαιώματα γενικότερα», είπε σε άλλο σημείο.

Με τον Δημήτρη Μακαλιά να σχολιάζει: «Νομίζω ότι έχει χτίσει την επαγγελματική του πορεία στην προκλητικότητα. Εγώ αυτό θα έλεγα. Ότι αυτό είναι το χαρακτηριστικό του. Θέλει να προκαλεί για να δημιουργεί είδηση».

«Δε καταλαβαίνω γιατί σε ένα show που διαγωνίζεται ο σύντροφος και πατέρας του παιδιού της, ένιωσε την ανάγκη να επαναφέρει κάτι τέτοιο, γιατί να θίξει ένα προσωπικό του ζήτημα και να χρησιμοποιήσει ο ίδιος το κίνημα metoo. Δεν είναι εντάξει όλο αυτό που έκανε ο Ηλίας Ψινάκης» είπε από πλευράς η δημοσιογράφος, Σίσσυ Καλλίνη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.