Κόντρα… για γερά νεύρα ανάμεσα σε Ηλία Ψινάκη και Μαίρη Συνατσάκη: «Είναι πρόστυχο αυτό που έκανε με τη Λιόλιου» – «Έπρεπε να μείνω σιωπηλή για να πουλήσω τα ρουχαλάκια μου;»

April 28, 2024


Ο Ηλίας Ψινάκης και η Μαίρη Συνατσάκη φαίνεται πως ξεκινούν μια νέα κόντρα στην ελληνική showbiz, με τον μάνατζερ να τοποθετείται εναντίον της στη ζωντανή ροή του J2US και να αναφέρεται και εν συνεχεία εναντίον της επιχειρηματία και influencer.Αμέσως μετά το live λοιπόν, ο Ηλίας Ψινάκης προχώρησε σε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών, όπου εξήγησε τι τον ενόχλησε πολύ και για αυτό δεν συμπαθεί την…


Ο Ηλίας Ψινάκης και η Μαίρη Συνατσάκη φαίνεται πως ξεκινούν μια νέα κόντρα στην ελληνική showbiz, με τον μάνατζερ να τοποθετείται εναντίον της στη ζωντανή ροή του J2US και να αναφέρεται και εν συνεχεία εναντίον της επιχειρηματία και influencer.

Αμέσως μετά το live λοιπόν, ο Ηλίας Ψινάκης προχώρησε σε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών, όπου εξήγησε τι τον ενόχλησε πολύ και για αυτό δεν συμπαθεί την σύντροφο του Ίαν Στρατή.

«Μα δεν είναι δικό της θέμα. Εγώ το πρόβλημα που είχα ήταν με την κυρία αυτή που έχει παντρευτεί ο κύριος Στρατής, που είναι υπέροχος και μεγάλος καλλιτέχνης. Να μετανιώσω γιατί; Δεν ξέρω την λέξη. Ο Ίαν Στρατής δεν ενοχλήθηκε, αντέδρασε πάρα πολύ έξυπνα, είπε “ψηφίστε μας”. Είναι πολύ κύριος», ανέφερε αρχικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Και εξήγησε: «Ήταν πρόστυχο όχι προς το πρόσωπο μου. Άρχισε με τα metoo ως ο σταυροφόρος των metoo να με λέει εμένα βιαστή και αρχίζουν να βρίζουν όλοι την κυρία Λιόλιου, η οποία μια βδομάδα έκλαιγε και κρυβόταν στο σπίτι της, γιατί δεν αντιμετώπισε τον δράκο του Σέιχ Σου. Αυτά εγώ θεωρώ πως είναι πρόστυχο για να πουλήσεις δυο ρουχαλάκια να χρησιμοποιείς ένα τόσο σπουδαίο και ιερό κίνημα. Δεν πρέπει να το πιάνεις στο στόμα σου. Αυτό βοηθάει μόνο, δε μπορεί να πουλάει ρουχαλάκια αυτό το κίνημα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.