«Κόλλησε» Χρυσούλα Διαβάτη η Κλέλια Ανδριολάτου – «Δεν γνωρίζω τον Νίκο Μουρατίδη» (video)

March 29, 2024


Με ανάρτησή του στα social media ο Νίκος Μουρατίδης εξαπέλυσε ένα δριμύ «κατηγορώ» ενάντια στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Αφορμή οι promo φωτογραφίες για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, Maestro, που κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να τις χαρακτηρίζει «κλεμμένες» από την ταινία για τη ζωή του Λέοναρντ Μπέρνστιν, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρει ότι και άλλες φορές έχει κλέψει ιδέες, …


Με ανάρτησή του στα social media ο Νίκος Μουρατίδης εξαπέλυσε ένα δριμύ «κατηγορώ» ενάντια στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Αφορμή οι promo φωτογραφίες για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, Maestro, που κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου, με τον ραδιοφωνικό παραγωγό να τις χαρακτηρίζει «κλεμμένες» από την ταινία για τη ζωή του Λέοναρντ Μπέρνστιν, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρει ότι και άλλες φορές έχει κλέψει ιδέες, διαλόγους, μέχρι και ολόκληρες σκηνές. Με την ευκαιρία, δείτε την

«Βρε Παπακαλιάτη, βρε αγόρι μου έλεος κάπου. Κλέβεις ιδέες, κλέβεις σκηνές ολόκληρες, κλέβεις διαλόγους… Δεν είπαμε τίποτα. Ανακοινώνεις ότι η νέα σου σειρά θα λέγεται «Δάσκαλος». Μόλις διαβάζεις ότι ο Bradley Cooper κάνει ταινία την ζωή του Leonard Bernstein με τίτλο Maestro, αλλάζεις τον τίτλο του σίριαλ σου και το κάνεις Maestro.

Και τώρα για τον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων σου κλέβεις και τις promo φωτογραφίες της ταινίας; Τζήζας πια! ΥΓ. Κανείς μαέστρος σε όλο τον κόσμο δεν διευθύνει ορχήστρα σκασμένος στα γέλια», έγραψε ο Νίκος Μουρατίδης.

Την ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη σχολίασε η παρέα της Super Κατερίνα. H κάμερα της εκπομπής συνάντησε επιπλέον την Κλέλια Ανδριολάτου, πρωταγωνίστρια της σειράς Maestro, που απέφυγε να απαντήσει σε όσα έγραψε ο Νίκος Μουρατίδης για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει και τη γνώμη του. Υπάρχει ελευθερία και δικαίωμα λόγου. Το ακούω πρώτη φορά. Συνήθως δεν διαβάζω πράγματα, τα οποία δεν με ενδιαφέρουν και δεν με ενδιαφέρει η γνώμη κάποιου που δεν έχει από κάτω έναν παρονομαστή που να έχει λίγο την αγάπη. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο και μου είναι παντελώς άγνωστο αυτό που μου λέτε» ανέφερε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Η πρωταγωνίστρια του Maestro κατέληξε όσον αφορά τα «πυρά» του Νίκου Μουρατίδη, λέγοντας: «Δεν έχω τη θέση να μιλήσω για κάποιον που δεν γνωρίζω. Γνωρίζω τον Χριστόφορο, τον εκτιμώ, τον σέβομαι, τον αγαπώ μέχρι αυτό. Δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι άλλο, και κάποιον που δεν ξέρω. Εγώ είμαι σε αυτήν τη δουλειά και είμαι πολύ ευτυχισμένη».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.