Eurovision: Χαμός στο αεροδρόμιο με φωνές και χειροκροτήματα – Αναχώρησε η Μαρινα Σάττι για την Σουηδία

April 28, 2024


Σήμερα Κυριακή 28/4 η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για τον Μάλμε της Σουηδίας μαζί με την ομάδα της. Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision έκανε χαμό στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Αφού όλο το team έφτασε με πούλμαν με την ελληνική σημαία του διαγωνισμού, όταν κατέβηκαν ο κόσμος τους χειροκροτούσε και φώναζε.Η Μαρίνα, έχοντας περάσει πολύ δύσκολες στιγμές με το θάνατο του …


Σήμερα Κυριακή 28/4 η Μαρίνα Σάττι αναχώρησε για τον Μάλμε της Σουηδίας μαζί με την ομάδα της. Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision έκανε χαμό στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Αφού όλο το team έφτασε με πούλμαν με την ελληνική σημαία του διαγωνισμού, όταν κατέβηκαν ο κόσμος τους χειροκροτούσε και φώναζε.

Η Μαρίνα, έχοντας περάσει πολύ δύσκολες στιγμές με το θάνατο του μπαμπά της (δείτε το κλάμα τη στον αέρα της ΕΡΤ), είναι έτοιμη να ανέβει στην σκηνή και να κάνει υπερήφανη την χώρα μας.

«Κρατάμε δυνάμεις για την πρωινή πρόβα μας στο Μάλμε. Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη και χαλαρή πριν από την πρόβα», είπε μεταξύ άλλων στις κάμερες των εκπομπών. Μάλιστα, έδωσε και μια μικρή λεπτομέρεια για το ρούχο που θα φορέσει, λέγοντας πως θα είναι ροζ – μωβ.

Έφυγε για το Μάλμε η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της για την Eurovision

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.