Σπάραξε η Μαρία Μάρκου: «Τον έχασα στα 25, έκλαψα πολύ! Το μαύρο το φόρεσα πενθώντας 5 χρόνια…»

March 29, 2024


Η Μαρία Μάρκου παραχώρησε μια συνέντευξη στην κάμερα του «I Love ΣουΚού». Η γυναίκα που είναι γνωστή ως η «μυστηριώδης γυναίκα με τα μαύρα», όπως την αποκαλούν στο «The Chase», μίλησε για τη συμμετοχή της στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του MEGA, τις σχέσεις της με τη Μαρία Μπεκατώρου και την καθημερινή της εργασία.«Συνήθως με αντιμετωπίζουν ως αυστηρή περσόνα, ως έναν άνθρωπο που δεν σηκώνει πολλά-πολ…


Η Μαρία Μάρκου παραχώρησε μια συνέντευξη στην κάμερα του «I Love ΣουΚού». Η γυναίκα που είναι γνωστή ως η «μυστηριώδης γυναίκα με τα μαύρα», όπως την αποκαλούν στο «The Chase», μίλησε για τη συμμετοχή της στο δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του MEGA, τις σχέσεις της με τη Μαρία Μπεκατώρου και την καθημερινή της εργασία.

«Συνήθως με αντιμετωπίζουν ως αυστηρή περσόνα, ως έναν άνθρωπο που δεν σηκώνει πολλά-πολλά. Αλήθεια είναι αυτό αλλά αν μου βγάλει κανείς οικειότητα, ανοίγομαι και αφήνομαι κι εγώ», δηλώνει αρχικά η Μαρία Μάρκου.

Δείτε επίσης: «Αρπάχτηκαν» άσχημα Τζίμα και Πρετεντέρης για τον Καραμανλή: «Αυτό είναι άποψή σου Γιάννη, η δική μου είναι άλλη…» (video)

«Το Chase μπήκε στη ζωή μου όταν έκανα αίτηση τον Οκτώβριο του 2021 για να συμμετάσχω ως παίκτρια. Τα πράγματα πήραν όμως μία άλλη τροπή, η παραγωγή μου ζήτησε να δει το βιογραφικό μου και να δοκιμαστώ ως chaser. Την πρώτη φορά που με αναγνώρισαν ήταν στα διόδια», περιγράφει στη συνέχεια η Chaser στον Αλέξανδρο Ρούτα.

«Εργάζομαι στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Είμαι διευθύντρια αγροτικής πολιτικής, τεκμηρίων και διεθνών σχέσεων», αποκαλύπτει η Μαρία Μάρκου σχετικά με την εργασία της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.