“Πάγωσε” η Σίσσυ Χρηστίδου με το περιστατικό Συνατσάκη – Ψινάκη: «Αν η κυρία Λιόλιου έκλαιγε για…»

April 28, 2024


Τη νέα κόντρα στην τηλεόραση ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και την Μαίρη Συνατσάκη σχολίασαν στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Συγκεκριμένα, σχολίασαν την χθεσινή 27/4 δήλωση του, όπου μπροστά στον Ίαν Στρατή δήλωση πως δεν συμπαθεί την σύντροφό του.Ωστόσο, υπάρχει παρασκήνιο πίσω από την δήλωση. Το 2022 ο Ηλίας Ψινάκης είχε κάνει μια – κατά την γνώμη του – “πλάκα” στην Κατερίνα Λιόλιου, κατεβάζοντας δημ…


Τη νέα κόντρα στην τηλεόραση ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και την Μαίρη Συνατσάκη σχολίασαν στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Συγκεκριμένα, σχολίασαν την χθεσινή 27/4 δήλωση του, όπου μπροστά στον Ίαν Στρατή δήλωση πως δεν συμπαθεί την σύντροφό του.

Ωστόσο, υπάρχει παρασκήνιο πίσω από την δήλωση. Το 2022 ο Ηλίας Ψινάκης είχε κάνει μια – κατά την γνώμη του – “πλάκα” στην Κατερίνα Λιόλιου, κατεβάζοντας δημόσια στην τηλεόραση το φόρεμα της, και η Μαίρη Συνατσάκη ξέσπασε εναντίον του – δείτε το βίντεο και τις δηλώσεις.

Όλο το θέμα λοιπόν, σχολίασε η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία δήλωσε “παγωμένη” από το περιστατικό, ενώ αναρωτήθηκε πως ένας άνθρωπος επιμένει σε κάτι τέτοιο εν έτη 2024.

Η τοποθέτηση της Χρηστίδου για Συνατσάκη – Ψινάκη

«Εγώ ζορίζομαι πάρα πολύ αυτή τη στιγμή. Το απόσπασμα με την κυρία Λιόλιου το είδα τώρα, δεν ήξερα χθες σε τι αναφερόταν. Έχω παγώσει. Έχοντας απόλυτη αντίληψη για το ότι η τηλεόραση όσο πιο πίσω πας, τόσο χειρότερα πράγματα θα δεις. Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τι έχει να πει η κυρία Λιόλιου. Είναι πολύ σημαντικό. Αν η κυρία Λιόλιου έκλαιγε για μια εβδομάδα, ίσως είναι για άλλο λόγο και όχι για την ανάρτηση της Μαίρης, γιατί όλο αυτό της συνέβη δημόσια. Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τι έχει να πει. Πάρα πολύ αμήχανο, άβολο και με κάνει και προβληματίζομαι. Ο Ηλίας Ψινάκης, που δεν γνωρίζω προσωπικά, είναι ένας άνθρωπος που εδώ βλέπω ότι επιμένει Αυτό που είχε γράψει η Μαίρη ήταν πολύ διακριτικό, εγώ πιο πολλά θα περίμενα σε ένα τέτοιο σκηνικό από τη Μαίρη», ανέφερε μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ενώ, σχολίασε και την δήλωση του έπειτα στην κάμερα όπου συνέχιζε να επιμένει στα λεγόμενα του: «Στις δηλώσεις που έκανε μετά, που δε βλέπεις να ανατρέπεται αυτό που έχει γίνει, λέει ότι η Μαίρη τον λέει βιαστή, που δεν ισχύει, η Μαίρη χαρακτήρισε την πράξη και όχι τον άνθρωπο», είπε η Σίσσυ.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.