Γιάννης Καλλιάνος: «Σήμερα είναι η κηδεία του πατέρα μου…» – Η συγκινητική ανάρτηση λίγο πριν το τελευταίο αντίο

April 27, 2024


Σήμερα Σάββατο 27/4 ο Γιάννης Καλλιάνος θα συνοδεύσει τον πατέρα του στην τελευταία του κατοικία. Ο μετεωρολόγος και πρώην βουλευτής από την πρώτη στιγμή ξέσπασε εναντίον του νοσοκομείου που νοσηλευόταν μιλώντας για λάθη που κόστισαν τη ζωή του.Πρόκειται να νικηθεί νομικά και ήδη ο δικηγόρος του έχει κάνει δηλώσεις σε κάμερες και εκπομπές. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του θέλει να λάμψει η αλ…


Σήμερα Σάββατο 27/4 ο Γιάννης Καλλιάνος θα συνοδεύσει τον πατέρα του στην τελευταία του κατοικία. Ο μετεωρολόγος και πρώην βουλευτής από την πρώτη στιγμή ξέσπασε εναντίον του νοσοκομείου που νοσηλευόταν μιλώντας για λάθη που κόστισαν τη ζωή του.

Πρόκειται να νικηθεί νομικά και ήδη ο δικηγόρος του έχει κάνει δηλώσεις σε κάμερες και εκπομπές. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του θέλει να λάμψει η αλήθεια ώστε να μην βρεθεί καμία άλλη οικογένεια σε αυτή τη θέση.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου πριν την κηδεία

«Σήμερα είναι η κηδεία του πατέρα μου. Σεβόμενος τη μνήμη του και την αξιοπρέπεια, ταπεινότητα και ηθική που ως άνθρωπος είχε, και που με αγάπη και στοργή μας μεταλαμπάδευσε, δεν σκοπεύω προς το παρόν να αναφέρω τίποτα παραπάνω πέραν τούτου :

Όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου, για να ανακουφιστεί και η ψυχούλα του και εμείς σαν οικογένεια. Και για να μην βρεθεί στο μέλλον κανένας άλλος άνθρωπος στη θέση του πατέρα μου και στη θέση της οικογένειας μου.
Αιωνία του η μνήμη».

«Ακρωτηρίασαν τον πατέρα μου μέσα σε ένα απλό δωμάτιο»

«Ήταν σε μία απλή κλίνη που δεν είχε τίποτε άλλο, πέρα από έναν ορό, ο ένας δίπλα στον άλλον. Εκεί μπήκαν οι γιατροί την επόμενη μέρα και ακρωτηρίασαν το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του πατέρα μου, ενός ανθρώπου που υπέφερε από χίλια-δυο προβλήματα. Μέσα στην κλίνη αυτή ακρωτηριάστηκε το δάχτυλο του πατέρα μου. Όχι σε χειρουργείο, ούτε σε συνθήκες προστασίας. Πολύ πιθανό να πήρε και κάποιο μικρόβιο σε αυτό το διάστημα», συνέχισε ο μετεωρολόγος και βουλευτής σε έντονο τόνο.

«Θα κινηθώ νομικά, προφανώς τιμώντας τη μνήμη του πατέρα μου, αλλά κι επειδή έχω πάρει κυριολεκτικά χιλιάδες μηνύματα από ανθρώπους που έχουν αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις. Ζητώ από τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Υγείας, να βγει και να πει για το τελευταίο τηλεφώνημα που του έκανα και τον παρακάλεσα να βάλουν αυτόν τον άνθρωπο σε μία ΜΑΦ. Προς τιμήν του με πήρε μετά από δύο λεπτά και μου είπε πως μετά από ιατρικό συμβούλιο του ανέφεραν πως ο πατέρας μου πάει μία χαρά! Έσκυψα το κεφάλι και άκουσα τους γιατρούς. Δεν θέλω διαξιφισμούς στα τηλεπαράθυρα, αλλά να καταστεί σαφές ποια είναι η αλήθεια», κατέληξε στις δηλώσεις του στο Live News ο Γιάννης Καλλιάνος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.