Γιώργος Λιάγκας: «Κάποιοι είπαν τι είχε, εγώ δεν θέλω να…» – Η αποκάλυψη για την υγεία της Άννας Παναγιωτοπούλου

May 10, 2024


Σήμερα το πρωί, Πέμπτη 9/5, πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου, στο κοιμητήριο Ζωγράφου. Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να την αποχαιρετήσει, με τον γιο της να αποτελεί τραγική φιγούρα (δείτε εδώ φωτογραφίες). Εικόνες από εκεί μετέφεραν και στο Πρωινό του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει τον λόγο για να μιλήσει για τη γνωριμία που είχε με την ηθοποιό και τις συναντήσεις τους …


Σήμερα το πρωί, Πέμπτη 9/5, πραγματοποιήθηκε η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου, στο κοιμητήριο Ζωγράφου. Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να την αποχαιρετήσει, με τον γιο της να αποτελεί τραγική φιγούρα (δείτε εδώ φωτογραφίες). Εικόνες από εκεί μετέφεραν και στο Πρωινό του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει τον λόγο για να μιλήσει για τη γνωριμία που είχε με την ηθοποιό και τις συναντήσεις τους στο αγαπημένο τους νησί, την Τήνο.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα για την Άννα Παναγιωτοπούλου

«Εγώ την αγαπάω διπλά διότι ήταν Τηνιακή, χωρίς να έχει γεννηθεί στην Τήνο. Είχε ένα σπίτι εκεί στα Υστέρνια της Τήνου κι εγώ μέχρι να επιβαρυνθεί η υγεία της τα τελευταία χρόνια – κάποιοι είπαν τι είχε, εγώ δεν θέλω να λέω προσωπικά δεδομένα ακόμα και τώρα που έχει φύγει ο άνθρωπος – όταν λοιπόν ήταν σε θέση πραγματικά να είναι καλά και να επικοινωνεί, είχαμε καθίσει κανά δύο φορές κάτω στις ταβέρνες στην παραλία των Υστερνίων και είχαμε πιει ένα ουζάκι. Είχαμε κάτσει, είχαμε μιλήσει σε καλοκαιρινές διακοπές. Η Άννα 1-2 χειμώνες είχε μείνει κιόλας. Το είχε τολμήσει… Δύσκολο τώρα να μείνεις χειμώνα στο νησί. Το είχε καταφέρει. Την λάτρευε την Τήνο και ειδικά τα Υστέρνια».

Δείτε επίσης: Η ζωή της είχε συμπεριφερθεί άσχημα – «Είχε βρει η ίδια νεκρό τον σύζυγό της»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.