Έλενα Τσαγκρινού για Ποσειδώνα Γιαννόπουλο: «Με έφερε σε πολύ αμήχανη θέση, αλλά τον συγχωρώ» – «Αν ήταν καλό δεν θα είχε πάει 17η στη Eurovision»

May 10, 2024


Η Έλενα Τσαγκρινού πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, ώστε να συζητήσει για την Eurovision 2024, τις φετινές συμμετοχές, αλλά και την δική της πριν από μερικά χρόνια, ως εκπρόσωπος της Κύπρου, αποκαλύπτοντας τα προβλήματα που υπήρχαν.Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, τότε, σχολιάζοντας το κομμάτι με το οποίο συμμετείχε εκείνη, “El Diablo”, το χαρακτήρισε μέ…


Η Έλενα Τσαγκρινού πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, ώστε να συζητήσει για την Eurovision 2024, τις φετινές συμμετοχές, αλλά και την δική της πριν από μερικά χρόνια, ως εκπρόσωπος της Κύπρου, αποκαλύπτοντας τα προβλήματα που υπήρχαν.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, τότε, σχολιάζοντας το κομμάτι με το οποίο συμμετείχε εκείνη, “El Diablo”, το χαρακτήρισε μέτριο, με την εγκυμονούσα να “παγώνει” στον αέρα και να μην αντιδρά εκείνη τη στιγμή, παρόλο που υπήρχε μεγάλη αμηχανία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.