Μαρία Φραγκάκη: «Είχα μια εξέταση, η οποία κατέληξε σε επέμβαση και νοσηλεία πέντε ημερών» – Το ιατρικό λάθος που της “κόστισε”

May 10, 2024


Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε την Μαρία Φραγκάκη και η δημοσιογράφος στάθηκε να πραγματοποιήσει μερικές δηλώσεις μπροστά σε αυτή. Αναφέρθηκε, λοιπόν, στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που πέρασε (δείτε εδώ τι συνέβη), ενώ απάντησε και για το τηλεοπτικό της μέλλον και την συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά στο ΣΚΑΙ.«Είχα μια προγραμματισμένη εξέταση, η οποία κατέληξε σε επέμβαση και…


Η κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star συνάντησε την Μαρία Φραγκάκη και η δημοσιογράφος στάθηκε να πραγματοποιήσει μερικές δηλώσεις μπροστά σε αυτή. Αναφέρθηκε, λοιπόν, στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που πέρασε (δείτε εδώ τι συνέβη), ενώ απάντησε και για το τηλεοπτικό της μέλλον και την συνεργασία της με τη Φαίη Σκορδά στο ΣΚΑΙ.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Φραγκάκη

«Είχα μια προγραμματισμένη εξέταση, η οποία κατέληξε σε επέμβαση και νοσηλεία πέντε ημερών. Από λάθος ιατρικό, από παράλειψη του γιατρού, μπήκα σε μια περιπέτεια από μια προγραμματισμένη εξέταση. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ είναι η αλήθεια, πάρα πολύ και όλα αυτά από παράλειψη γιατρού», εξομολογήθηκε αρχικά και πρόσθεσε:

«Βέβαια και μίλησα μαζί του και τα ξέρει όλα αυτά. Δεν ξέρω αν θα κινηθώ και νομικά, θα δούμε. Δεν είναι κάτι που θα το μοιραστώ, τέλος πάντων, τώρα, σε αυτή την φάση. Επειδή έγινε πολύ ξαφνικά, πολύ απότομα και ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ από το πουθενά, θα δούμε. Ήθελα να το αφήσω λίγο πίσω, μεσολάβησε και το Πάσχα που πραγματικά το είχα ανάγκη να ξεφύγω λίγο και να ξεκουραστώ, να το αφήσω πίσω μου, γιατί το έφερα βαρέως όλο αυτό. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί και πως θα κινηθώ».

Όσον αφορά στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν και όσα ακούγονται για τη Φαίη Σκορδά και τη μετακόμιση στο MEGA, δήλωσε: «Δεν έχω ιδέα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν έχω μιλήσει ούτε με τη Φαίη για το τι ενδεχομένως σκέφτεται να κάνει και δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Τίποτα! Δεν έχω μιλήσει με άνθρωπο.

Το να συζητιέσαι, το να σε σκέφτονται οι άνθρωποι του χώρου που εργάζεσαι είναι πάρα πολύ καλό και τιμητικό. Από εκεί και πέρα, δεν έχω πει ποτέ δημοσίως το οτιδήποτε πρωτού γίνει κάτι. Είμαι στο ΣΚΑΙ, είναι ακόμα Μάης, είμαι στο Fay’s Time, έχω μία άποψη συνεργασία και με το ΣΚΑΙ και με τη Φαίη. Για το καλοκαίρι δεν έχω κάνει καμία άλλη συζήτηση, μόνο με τον άντρα μου για το πού θα πάμε διακοπές το καλοκαίρι».

Δείτε επίσης: Φαίη Σκορδά: Διέψευσε στον αέρα του Fays Time τις φήμες για το όνομα της – «Να πω κάτι για να το κλείσουμε αυτό…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.