Ντάνη Γιαννακοπούλου: «Αν δεν είναι αυτό θαύμα, τότε τι είναι;» – Αγκαλιά στο κρεβάτι με τη νεογέννητη κόρη της λίγες ώρες μετά τον τοκετό

May 10, 2024


Η Ντάνη Γιαννακοπούλου, το πρωί της Πέμπτης 9/5, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και το ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτησή της από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει το νεογέννητο μωρό στο κοινό της (δείτε την εδώ).Λίγη ώρα αργότερα όμως, αφού πήρε λίγο χρόνο να ξεκουραστεί, προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δ…


Η Ντάνη Γιαννακοπούλου, το πρωί της Πέμπτης 9/5, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι και το ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτησή της από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει το νεογέννητο μωρό στο κοινό της (δείτε την εδώ).

Λίγη ώρα αργότερα όμως, αφού πήρε λίγο χρόνο να ξεκουραστεί, προχώρησε σε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της από το κρεβάτι του νοσοκομείου, αγκαλιά με τη μικρή μπέμπα. Την συνόδευσε με ένα πολύ τρυφερό κείμενο, κάτω από το οποίο ακολούθησε καταιγισμός με ευχές για το νέο μέλος της οικογένειάς της.

Η πρώτη φωτογραφία της Ντάνη Γιαννακοπούλου με το νεογέννητο μωρό της

«Ήρθε!

Αν δεν είναι αυτό θαύμα, τότε τι είναι;

Ευχαριστώ πολύ τον αγαπημένο μου γιατρό @nikosakrivos και την αγαπημένη μου μαία @chrysatewoo, που χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει! Μάλλον θα είχα πάθει εγκεφαλικα!

Ευχαριστώ πολύ και το μαιευτήριο Μητέρα @mitera.gr, που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή με τέτοια φροντίδα αλλά και επαγγελματισμό!», σημείωσε.

Δείτε επίσης: Δέχτηκε την πιο ευαίσθητη ερώτηση για μία γυναίκα στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και ξέσπασε: «Κάπου έλεος»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.