Πίτσα Παπαδοπούλου: «Το παιδί σας σκοτώθηκε, το πάτησε το τραμ» – Τσακίζει κόκκαλα με τον τραγικό τρόπο που έχασε τον αδερφό της

March 28, 2024


Η Πίτσα Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 28/3 στην εκπομπή Στούντιο 4 με τη γνωστή και πολύ αγαπημένη στο κοινό λαϊκή τραγουδίστρια να μιλάει ιδιαίτερα αποκαλυπτικά για την έντονη ζωή της.Μια από τις πολύ δυσάρεστες μνήμες της, που δε θα ξεχάσει ποτέ η τραγουδίστρια είναι ο θάνατος του μικρού αδερφού της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή με πολύ βίαιο και βάναυσο τρόπο (δείτε εδώ έναν ακόμα θάνατο …


Η Πίτσα Παπαδοπούλου ήταν καλεσμένη την Πέμπτη 28/3 στην εκπομπή Στούντιο 4 με τη γνωστή και πολύ αγαπημένη στο κοινό λαϊκή τραγουδίστρια να μιλάει ιδιαίτερα αποκαλυπτικά για την έντονη ζωή της.

Μια από τις πολύ δυσάρεστες μνήμες της, που δε θα ξεχάσει ποτέ η τραγουδίστρια είναι ο θάνατος του μικρού αδερφού της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή με πολύ βίαιο και βάναυσο τρόπο (δείτε εδώ έναν ακόμα θάνατο που τη συγκλόνισε).

Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από όταν η Πίτσα Παπαδοπούλου αποχαιρέτησε τον αδερφό της, ωστόσο πάντα περιγράφει εκείνες τις στιγμές πολύ γλαφυρά. Σοκαριστικός ήταν μάλιστα ο τρόπος, που η μηττέρα της είχε μάθει ότι το παιδί της πατήθηκε από τραμ.

Οι αποκαλύψεις της Πίτσας Παπαδοπούλου για το τραγικό δυστύχημα του αδερφού της

«Ο αδερφός μου ήταν 7-8 ετών. Η μαμά μου δούλευε και μας κοίταγε η μεγαλύτερη αδελφή – εμένα και τα αδέρφια μου. Μας πήγαινε η αδερφή μου στο Μιραμάρε. Εκεί κάναμε μπάνιο. Ήταν μία στάση από το σπίτι μας. Εκεί είχε ο Νίκος ένα φιλαράκι.

Ο φίλος του ήξερε σκαλομαρία, αλλά ο αδερφός μου όχι. Ο μικρός ανέβηκε στο τραμ. Δεν ήξερε ο μικρός και μπήκε μέσα στα δύο τρένα και κάθισε εκεί που ενώνουν τα δύο βαγόνια. Ο ελεγκτής του έλεγε να κατέβει αλλά εκείνος δεν καταλάβαινε. Του χτύπαγε τα χέρια. Τον πάτησε το τραμ. Εγώ τότε ήμουν μικρή.

Η μαμά μου το έμαθε πολύ άσχημα. Όπως ερχόταν από τη δουλειά της είπε μια γειτόνισσα: ”Κυρία Ιουλία το παιδί σας σκοτώθηκε, το πάτησε το τραμ”. Δεν το ξεπέρασε κανείς μας και ιδιαίτερα η μαμά μου.», είπε η Πίτσα Παπαδοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.