Νικόλας Ράπτης – Ο πρώην συνεργάτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου τον τρολάρει: «Σε λίγο θα έχει μετοχές στον ΑΝΤ1»

March 28, 2024


Ο Νικόλας Ράπτης μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και στην Σοφία Μανουσακίδου. Ο παρουσιαστής, και ραδιοφωνικός παραγωγός, αναφέρθηκε στις εκπομπές των πρώην συνεργατών του Σταύρου Σβήγκου και Φάνη Λαμπρόπουλου, καθώς και για τον τριπλό ρόλο που αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από την επόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1.«Δεν έχω δει την εκπομπή του Σταύρου Σβήγκου με τα ρεμπέτικα, δεν προλαβαίνω. Το…


Ο Νικόλας Ράπτης μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star και στην Σοφία Μανουσακίδου. Ο παρουσιαστής, και ραδιοφωνικός παραγωγός, αναφέρθηκε στις εκπομπές των πρώην συνεργατών του Σταύρου Σβήγκου και Φάνη Λαμπρόπουλου, καθώς και για τον τριπλό ρόλο που αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από την επόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1.

«Δεν έχω δει την εκπομπή του Σταύρου Σβήγκου με τα ρεμπέτικα, δεν προλαβαίνω. Του αρέσουν αυτά, αλλά δεν το ήξερα ότι έχει ξεκινήσει. Μου είχε στείλει ένα μήνυμα προχθές και μου είπε έχουμε καιρό να τα πούμε. Δεν έχω ιδέα ότι θα κάνει ο Φάνης Λαμπρόπουλος το My Man Can. Καλή επιτυχία ρε Φανούλη, αλλά δεν θυμάμαι το project. Ο Φάνης θεωρώ ότι μπορεί να τα κάνει όλα, ο ίδιος κρίνει τι μπορεί να κάνει καλά» είπε αρχικά ο Νικόλας Ράπτης.

Δείτε επίσης: «Δεν το ήξερα από εσένα το μαθαίνω! Στεναχωρήθηκα…» – Η αντίδραση του Νικόλα Ράπτη όταν πληροφορήθηκε το θάνατο της Ελένης Καριολάκη

Όσον αφορά ένα νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA, στο οποίο έχουν ακουστεί τα ονόματα του Μελέτη Ηλία, του Σταύρου Σβήγκου και του Λάμπρου Φισφή, ο Νικόλας Ράπτης σχολίασε με χιούμορ: «Η φωτογραφία μου από το ραδιόφωνο, που μπαίνει σε όλα τα δοκιμαστικά, δεν εμφανίστηκε σε αυτό το παιχνίδι; Μα γιατί; Δεν με πήραν από το Deal, θα το ‘λεγα. Κάνω διαφορετικά πράγματα εκτός τηλεόρασης, τα οποία με γεμίζουν».

Το σχόλιο του Νικόλα Ράπτη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Όσον αφορά τη νέα εκπομπή που ετοιμάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Νικόλας Ράπτης τον τρόλαρε, που αναλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο ρόλο στον ΑΝΤ1: «Ο Γρηγόρης έχει ξανακάνει ταξιδιωτικό και είναι εμπειρία στη δουλειά. Μπορεί να του πάει, μπορεί και όχι. Και να μην του πάει, τι να του πεις; Έτσι όπως πάει, στο τέλος θα έχει και μετοχές στο κανάλι. Να τον πάρουμε να του πούμε, “Ρε Γρηγόρη δώσε μας μία εκπομπούλα ή έστω το κυλικείο του σταθμού”. Κάπου και κάπως έτσι είναι η φάση».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.