Μίλησε ανοιχτά για τον Δημήτρη Κόκοτα η Τραϊάνα Ανανία: «Η κατάσταση δεν ήταν χαχά και χουχού…» (video)

April 28, 2024


«Ανοιχτά» μίλησε η Τραϊάνα Ανανία για τη σχέση της με τον Δημήτρη Κόκοτα, τον οποίο έζησε αρκετά από τη συνεργασία τους στο J2US, όπου και υπέστη το έμφραγμα και την ανακοπή.«Στενοχωριέμαι με όσα γίνονται, παράλληλα γίνονται και άλλα χαρμόσυνα πράγματα και χαίρομαι. Η ζωή είναι σαν το Instagram, τη μία βλέπεις πόλεμο και μετά give away», δήλωσε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.Επίσης, «Έσπασε» μετά από και…


«Ανοιχτά» μίλησε η Τραϊάνα Ανανία για τη σχέση της με τον Δημήτρη Κόκοτα, τον οποίο έζησε αρκετά από τη συνεργασία τους στο J2US, όπου και υπέστη το έμφραγμα και την ανακοπή.

«Στενοχωριέμαι με όσα γίνονται, παράλληλα γίνονται και άλλα χαρμόσυνα πράγματα και χαίρομαι. Η ζωή είναι σαν το Instagram, τη μία βλέπεις πόλεμο και μετά give away», δήλωσε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

Επίσης, «Έσπασε» μετά από καιρό τη σιωπή της για τον Δημήτρη Κόκοτα η Τραϊάνα Ανανία: «Ακόμη ξεπερνάω αυτό που συνέβη – Γίνεται αυτό που περιμέναμε για την υγεία του»

«Με τον Δημήτρη Κόκοτα αποκτήσαμε αδελφική σχέση»

«Με τον Δημήτρη Κόκοτα αποκτήσαμε αδελφική σχέση, ήταν ουσιαστική η σχέση μας, δεν ήταν χαχά και χουχού. Δηλαδή μπορεί και να μαλώναμε και να τα ξαναβρίσκαμε», αποκάλυψε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.