Κιμ Κίλιαν: Η 43χρονη σύζυγος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου είναι ίσως η ωραιότερη γυναίκα της ελληνικής showbiz (photos)

April 28, 2024


Όσο σπάνιες είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί η σύζυγος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, Κιμ Κίλιαν, άλλο τόσο σπάνια είναι και η ομορφιά της.Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και εκδότης μπορεί να φέρνει στο φως καθημερινά νέες αποκαλύψεις και πληροφορίες, ωστόσο ο ίδιος κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας με τη σ…


Όσο σπάνιες είναι οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί η σύζυγος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, Κιμ Κίλιαν, άλλο τόσο σπάνια είναι και η ομορφιά της.

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και εκδότης μπορεί να φέρνει στο φως καθημερινά νέες αποκαλύψεις και πληροφορίες, ωστόσο ο ίδιος κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κιμ Κίλιαν: Η οικογένεια με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και οι φήμες χωρισμού

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας με τη σύζυγό του, Κιμ Κίλιαν. Συγκεκριμένα, παντρεύτηκαν το 2005 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την 19χρονη σήμερα Σιέννα και την 17χρονη Σάντυ.

Κιμ Κίλιαν - Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Το ζευγάρι σπάνια κάνει εμφανίσεις σε κοσμικές εκδηλώσεις, ενώ ακόμα πιο σπάνιες είναι οι φορές που έχουν δώσει κάποια συνέντευξη σχετικά με την οικογένειά τους.

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είχε κάνει μια εξαίρεση μιλώντας το 2017 στο «Youweekly», αποκαλύπτοντας κρυφές πτυχές του γάμου της με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ενώ παράλληλα, τότε, είχε διαψεύσει τις φήμες χωρισμού.

Η πολύ σπάνια εμφάνισή της σε επίδειξη μόδας στο Ζάππειο

Για την εν λόγω fashion περίσταση, η Κιμ Κίλιαν επέλεξε να φορέσει ένα strapless σατινέ φόρεμα σε mini μήκος και μία πολύ ιδιαίτερη μπλε απόχρωση, ενώ στο τελείωμά του είχε ruffles. Η Κιμ Κίλιαν συνδύασε το statement φόρεμά της με ένα ζευγάρι peep toe ψηλοτάκουνες γόβες και ένα glittery clutch τσαντάκι. Ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Επίσης, πρόσφατα μαγνήτισε τα βλέμματα η Κιμ Κίλιαν: Στα 43 της εμφανίστηκε πιο ανανεωμένη και καλλίγραμμη από ποτέ η σύζυγος του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου

Η πολύ σπάνια εμφάνισή της Κιμ Κίλιαν σε επίδειξη μόδας στο Ζάππειο

Η πολύ σπάνια εμφάνισή της Κιμ Κίλιαν σε επίδειξη μόδας στο Ζάππειο

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.