Τραγικά τα νέα για τον Κάρολο, ετοιμάζουν την κηδεία του και ανεβαίνουν άμεσα στο θρόνο Ουίλιαμ και Κέιτ – «Είναι ξεκάθαρο, το σχέδιο προχωρά»

April 28, 2024


Ο Βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει να δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο, έχοντας διαγνωστεί πριν από λίγο καιρό, με τον μονάρχη της Βρετανίας να το ανακοινώνει δημόσια και το κύμα συμπαράστασης υπήρξε μαζικό στο πλευρό του, δείχνοντας την αγάπη που υπάρχει στο πρόσωπο του ιδίου, αλλά και στη βασιλική οικογένεια.Οι επίσημες ενημερώσεις έρχονται, πάντως, με το… σταγονόμετρο και εσχάτως αναφέρεται πως ο Β…


Ο Βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει να δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο, έχοντας διαγνωστεί πριν από λίγο καιρό, με τον μονάρχη της Βρετανίας να το ανακοινώνει δημόσια και το κύμα συμπαράστασης υπήρξε μαζικό στο πλευρό του, δείχνοντας την αγάπη που υπάρχει στο πρόσωπο του ιδίου, αλλά και στη βασιλική οικογένεια.

Οι επίσημες ενημερώσεις έρχονται, πάντως, με το… σταγονόμετρο και εσχάτως αναφέρεται πως ο Βασιλιάς Κάρολος έχει δει την κατάστασή του να βελτιώνεται, όμως ένα δημοσίευμα του The Daily Beast έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα. Συγκεκριμένα, το εν λόγω ΜΜΕ επικαλείται το γεγονός, ότι οι επίσημες πηγές του Μπάκιγχαμ αποφεύγουν οποιαδήποτε επαφή, για να μη βρεθούν στη δύσκολη θέση να απαντούν στις όποιες φήμες για την υγεία του, κάτι που σημαίνει πως μάλλον τα πράγματα είναι αρκετά πιο σοβαρά, από όσο ήδη φαίνεται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.