Χώρισαν και ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου που πρωταγωνιστούν στον Σασμό! Τους έκανε unfollow η σύζυγος του ηθοποιού, Έλενα Μαυρίδου

March 28, 2024


Λίγους μήνες μετά την κοινή συνέντευξη της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με τον Δημήρη Λάλο στο Καλύτερα δεν γίνεται με αφορμή τον Σασμό, έγινε γνωστό πως οι δυο ηθοποιοί πήραν την απόφαση να χωρίσουν με τους συντρόφους τους.Όπως κυκλοφόρησε, ο Δημήτρης Λάλος χώρισε από την επί πολλά χρόνια σύντροφό του, Έλενα Μαυρίδου, ενώ η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη… δι…


Λίγους μήνες μετά την κοινή συνέντευξη της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με τον Δημήρη Λάλο στο Καλύτερα δεν γίνεται με αφορμή τον Σασμό, έγινε γνωστό πως οι δυο ηθοποιοί πήραν την απόφαση να χωρίσουν με τους συντρόφους τους.

Όπως κυκλοφόρησε, ο Δημήτρης Λάλος χώρισε από την επί πολλά χρόνια σύντροφό του, Έλενα Μαυρίδου, ενώ η Μαριλίτα Λαμπροπούλου παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Γιάννη Νταλιάνη… διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.