Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Δεν θα χώριζα αν ο σύντροφός μου φλέρταρε με άλλες, μου αρέσει να τον γλυκοκοιτάνε

March 28, 2024


Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster στο YouTube βρέθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η τραγουδίστρια μίλησε και για το φλερτ.Διαβάστε επίσης: Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχετε πάρει τους δρόμους, εγώ στην…» – Αποκάλυψε πως πέρασε την 25η Μαρτίου με το Νίκο ΣυρίγοΜεταξύ άλλων η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε: «Ένας άνθρωπος που έχει ζωή, έχει και σχέσεις, έχει και χωρισμού…


Καλεσμένη στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster στο YouTube βρέθηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης η τραγουδίστρια μίλησε και για το φλερτ.

Διαβάστε επίσης: Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Έχετε πάρει τους δρόμους, εγώ στην…» – Αποκάλυψε πως πέρασε την 25η Μαρτίου με το Νίκο Συρίγο

Μεταξύ άλλων η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε: «Ένας άνθρωπος που έχει ζωή, έχει και σχέσεις, έχει και χωρισμούς. Δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει η ηλικία μου στο ίντερνετ, το σιχαίνομαι. Έχω πρόβλημα να λέω την ηλικία μου, δεν μου αρέσει. Δεν καταλαβαίνω τι ενδιαφέρον μπορεί να προκαλεί η προσωπική μου ζωή. Προφανώς προκαλεί κάποιο ενδιαφέρον, οπότε τώρα έχω αρχίσει σιγά σιγά και το αποδέχομαι. Έκανα και τον γάμο, ήταν μια ωραία εμπειρία, όσο κράτησε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.