Κανένα περιθώριο επανασύνδεσης: Η κίνηση της Αθηνάς Οικονομάκου που τελείωσε τον Μιχόπουλο μετά το διαζύγιο

April 28, 2024


Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τη «βόμβα» του διαζυγίου τους, με το ζευγάρι να μην είναι πια μαζί, λήγοντας οριστικά μια σχέση πολλών ετών και επιθυμώντας τη διακριτικότητα, ώστε να προστατευτούν τα παιδιά τους.Το διαζύγιό αυτό ήδη έχει συζητηθεί έντονα, καθώς πριν μερικές εβδομάδες παρόλο που είχαν βγει φήμες, η ηθοποιός είχε βγει δημόσια στην κάμερα και τις είχε διαψεύσει.Τ…


Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τη «βόμβα» του διαζυγίου τους, με το ζευγάρι να μην είναι πια μαζί, λήγοντας οριστικά μια σχέση πολλών ετών και επιθυμώντας τη διακριτικότητα, ώστε να προστατευτούν τα παιδιά τους.

Το διαζύγιό αυτό ήδη έχει συζητηθεί έντονα, καθώς πριν μερικές εβδομάδες παρόλο που είχαν βγει φήμες, η ηθοποιός είχε βγει δημόσια στην κάμερα και τις είχε διαψεύσει.

Την αρχή για τις αλλαγές η ηθοποιός την έκανε… Δείτε περισσότερα στο Youweekly.gr.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.