Η Θωμαή Απέργη αποκαλύπτει: «Φοβόμουν… Έκανα πράγματα επικίνδυνα» (video)

March 28, 2024


Η τραγουδίστρια Θωμαή Απέργη, μιλώντας στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, αναφέρθηκε στο πρώτο της φιλί και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Επίσης εξήγησε τον λόγο που την έκανε να αποσυρθεί από τις μουσικές σκηνές.Για το πρώτο φιλί είπε: «Θυμάμαι το πρώτο μου φιλί. Ένιωσα πεταλούδες, εκρήξεις, κάτι πρωτόγνωρο. Ο άνθρωπος που έδωσα το πρώτο μου φιλί με χώρισε για μία μεγαλύτερη»..Και συνέχισε η …


Η τραγουδίστρια Θωμαή Απέργη, μιλώντας στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, αναφέρθηκε στο πρώτο της φιλί και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Επίσης εξήγησε τον λόγο που την έκανε να αποσυρθεί από τις μουσικές σκηνές.

Για το πρώτο φιλί είπε: «Θυμάμαι το πρώτο μου φιλί. Ένιωσα πεταλούδες, εκρήξεις, κάτι πρωτόγνωρο. Ο άνθρωπος που έδωσα το πρώτο μου φιλί με χώρισε για μία μεγαλύτερη»..

Και συνέχισε η Θωμαΐς Απέργη μιλώντας για το πρόβλημα υγείας της: «Από 18 ετών ταλαιπωρούμαι από κρίσεις επιληψίας. Μου προκαλούσε απώλεια συνείδησης. Φοβόμουν, όμως ποτέ δεν άφησα την ασθένεια να με καταβάλλει. Στην αρχή αντιμετώπισα την επιληψία ανεύθυνα. Έκανα πράγματα επικίνδυνα».

Δείτε επίσης: Μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της η Δανάη Μπάρκα – «Δεν μπορούσα να ανεπνεύσω – Έπαιρνα ειδική αγωγή» (video)

Συνένετευξη Θωμαής Απέργη

«Πάθαινα 4 επιληπτικές κρίσεις τη μέρα, δάγκωνα τη γλώσσα μου, είχα απώλεια μνήμης»

Για τους θαυμαστές και τις σχέσεις της, η Θωμαΐς Απέργη ανέφερε: «Ένας θαυμαστής μου είχε στείλει 600 τριαντάφυλλα. Με έχουν απατήσει και τους χώρισα αμέσως. Πλέον, ίσως να μπορούσα να τη συγχωρήσω. Μιλάω με όλους τους πρώην μου».

«Θέλω πολύ να κάνω κατάψυξη ωαρίων, γιατί ακόμα δεν αισθάνομαι έτοιμη να γίνω μητέρα. Έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο να κάνω μονή μου παιδί, αν και δεν θα το ήθελα», τόνισε κλείνοντας.

Δείτε το απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.