«Έκοψα με το μαχαίρι…» – “Έσπασε” τη σιωπή της η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου που την βρήκε πεσμένη στο σπίτι της (Video)

October 14, 2023


Το τελευταίο “αντίο” είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ την σιωπή της “έσπασε” “Έσπασε” η οικιακή βοηθός της που την βρήκε πεσμένη στο σπίτι της, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».«Είχε κάνει πιπί. Έκοψα με το μαχαίρι πίσω και το έβγαλα λίγο γιατί ήταν βρεγμένο και το σκέπασα με το πάπλωμα. Ήταν κρύο. Όταν ήρθε το ασθενοφόρο ήρθε μια κυρία και ένας κύριος και αυ…


Το τελευταίο “αντίο” είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στην Μαίρη Χρονοπούλου, ενώ την σιωπή της “έσπασε” “Έσπασε” η οικιακή βοηθός της που την βρήκε πεσμένη στο σπίτι της, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Όταν ήρθε το ασθενοφόρο ήρθε μια κυρία και ένας κύριος και αυτοί…»

«Είχε κάνει πιπί. Έκοψα με το μαχαίρι πίσω και το έβγαλα λίγο γιατί ήταν βρεγμένο και το σκέπασα με το πάπλωμα. Ήταν κρύο. Όταν ήρθε το ασθενοφόρο ήρθε μια κυρία και ένας κύριος και αυτοί το έβγαλαν το υπόλοιπο νυχτικό. Εγώ δεν το είχα βγάλει τελείως.

Από όλα είχα βγάλει εκεί που έπρεπε και το σκέπασα… Δυο ημέρες μετά μάζεψα το νυχτικό και την καρέκλα όπως ήταν…Ήταν ένας κύριος που ερχόταν, ο κύριος Θωμάς. Πολλές φορές, την έχω σηκώσει εγώ. Έπεφτε στην καρέκλα, στην κουζίνα, στο τζάκι κοντά, πολλές φορές», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.