Εξομολόγηση Καλομοίρας για την αλλαγή της: «Δε με αναγνώριζα, ο Γιώργος είχε τρομάξει με όλο αυτό»

April 29, 2024


Μια ειλικρινή συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» έδωσε η Καλομοίρα, απαντώντας μεταξύ άλλων στις πλαστικές επεμβάσεις που φημολογείται ότι έχει κάνει.Επιπλέον, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε στις εγκυμοσύνες της καθώς και στον γάμο της με τον Γιώργο Μπούσαλη.«Η ημέρα του γάμου μας ήταν πολύ ωραία. Έγινε στο Long Island. Θα ήθελα να κάνω και γάμο στην Ελλάδα, αλλά είναι δύσκο…


Μια ειλικρινή συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» έδωσε η Καλομοίρα, απαντώντας μεταξύ άλλων στις πλαστικές επεμβάσεις που φημολογείται ότι έχει κάνει.

Επιπλέον, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε στις εγκυμοσύνες της καθώς και στον γάμο της με τον Γιώργο Μπούσαλη.

«Η ημέρα του γάμου μας ήταν πολύ ωραία. Έγινε στο Long Island. Θα ήθελα να κάνω και γάμο στην Ελλάδα, αλλά είναι δύσκολο, γιατί έχουμε πολλούς συγγενείς στην Αμερική και δε θα ήταν εύκολο. Κάναμε τη βάπτιση της Αναστασίας εδώ», είπε αρχικά η Καλομοίρα.

Και συνέχισε: «Με τον Γιώργο είμαστε μαζί από το 2006. Για τη σχέση προσπαθούμε και οι δυο. Υπάρχουν περίοδοι που ο ένας προσπαθεί περισσότερο από τον άλλον, αλλά πάντα το βρίσκουμε.

Όσον αφορά την περίοδο που πάλευε με την κατάθλιψη ενώ ήταν έγκυος, η Καλομοίρα εξομολογήθηκε: «Ήταν περίεργο, γιατί εμένα μου έτυχε όταν ήμουν έγκυος και όχι μετά. Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, ειδικά στα δίδυμα, ήταν σαν κατάθλιψη. Όταν γέννησα μου έφυγε αυτό, με πείραξε όμως που ένιωσα έτσι. Αλλάζει το σώμα, είχα βάλει παρά πολλά κιλά, δε με αναγνώριζα. Ο Γιώργος είχε τρομάξει με όλο αυτό, αλλά ήταν δίπλα μου όσο μπορούσε. Ήταν και αυτός μικρός και δε γνώριζε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.