Η “παραγγελία” και η ευχή της Κατερίνας Καινούργιου: «Θέλω να βρω έναν γκόμενο γιατρό» (Video)

October 14, 2023


Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» μια “παραγγελία” και μία ευχή σχετικά με το τι επάγγελμα θα ήθελε να κάνει ο επόμενος σύντροφός της και είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι θα ήθελε να βρει «ένα γκόμενο γιατρό».Επίσης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στις κάμερες και ήταν «κάθετος» για τη φιλία του με την Κατερίνα Καινούργιου, τονίζοντας πως στο παρελθόν «βριζόμα…


Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα» μια “παραγγελία” και μία ευχή σχετικά με το τι επάγγελμα θα ήθελε να κάνει ο επόμενος σύντροφός της και είπε μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι θα ήθελε να βρει «ένα γκόμενο γιατρό».

Επίσης, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στις κάμερες και ήταν «κάθετος» για τη φιλία του με την Κατερίνα Καινούργιου, τονίζοντας πως στο παρελθόν «βριζόμασταν χυδαία» και δεν θα γίνουν ποτέ ξανά κολλητοί.

«Θέλω ένα γιατρό σπίτι από όλα αυτά που ζω»

«Εδώ που είμαι χρειάζομαι έναν γιατρό. Στη ζωή μου θέλω να βρω έναν γκόμενο γιατρό! Θέλω να ασχολούμαι μόνο με γιατρούς, θέλω ένα γιατρό σπίτι από όλα αυτά που ζω», είπε η Κατερίνα Καινούργιου χαριτολογώντας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.