Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας του

April 29, 2024


Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διακομίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/4) ο Λάκης Λαζόπουλος, ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο, που υπέστη.Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα βρέθηκε στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα παρά την προ ετών κόντρα τους, μετά από ατύχημα στο σπίτι του – όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες – χτύπησε στο κεφάλι και μόνος μετέβη στο νοσοκομείο. Το θετικό είναι, ότι ο ίδιος βρίσκεται…


Εσπευσμένα στο νοσοκομείο διακομίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/4) ο Λάκης Λαζόπουλος, ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο, που υπέστη.

Ο γνωστός ηθοποιός, που πρόσφατα βρέθηκε στο πλευρό του Νίκου Καρβέλα παρά την προ ετών κόντρα τους, μετά από ατύχημα στο σπίτι του – όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες – χτύπησε στο κεφάλι και μόνος μετέβη στο νοσοκομείο. Το θετικό είναι, ότι ο ίδιος βρίσκεται εκτός κινδύνου και δεν τίθεται κάποιο σοβαρό ζήτημα, ως προς την κατάσταση της υγείας του.

Το πήρε απόφαση ο Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφει στην τηλεόραση το Αλ Τσαντίρι Νιουζ!

Ο Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται πως επιστρέφει στην τηλεόραση… για τα καλά, με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή να φαίνεται πως θα λάβει διπλό ρόλο στο Mega.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Λαζόπουλος θα συμμετέχει αρχικά στο Ναυάγιο υποδυόμενος έναν δικηγόρο που υπερασπίζεται τους διασωθέντες του ναυαγίου.

Η επιστροφή του στο κανάλι όμως δεν θα μείνει μόνο εκεί. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης θα ανάψει ξανά μετά από χρόνια ξανά τα φώτα του Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

Όπως αναφέρει το Znews.gr, η συμφωνία είναι για περιορισμένα επεισόδια και συγκεκριμένα τρία. Θα προβληθούν μετά το Πάσχα και πριν από της Ευρωεκλογές οπότε και αναμένεται να σχολιάσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την πολιτική – και όχι μόνο – επικαιρότητα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.