«Με βοήθησε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ όταν πέρασα δύσκολα, τότε που άγγιξα τα όρια της παράνοιας» – Κατάθεση ψυχής από την Σοφία Αλιμπέρτη (Video)

October 14, 2023


Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε η Σοφία Αλιμπέρτη για την βοήθεια που πήρε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ όταν πέρασε δύσκολα, τότε που άγγιξε τα όρια της παράνοιας, μέσα από μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο. Παράλληλα, αποκαλυπτική ήταν η Σοφία Αλιμπέρτη για τον Κωνσταντίνο Δέδε αναφέροντας «ευτυχώς που μπήκε στη ζωή μου, δεν μπορώ να μ…


Σε μία κατάθεση ψυχής προχώρησε η Σοφία Αλιμπέρτη για την βοήθεια που πήρε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ όταν πέρασε δύσκολα, τότε που άγγιξε τα όρια της παράνοιας, μέσα από μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο. Παράλληλα, αποκαλυπτική ήταν η Σοφία Αλιμπέρτη για τον Κωνσταντίνο Δέδε αναφέροντας «ευτυχώς που μπήκε στη ζωή μου, δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς εκείνον»

«Με βοήθησε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ όταν πέρασα δύσκολα, τότε που άγγιξα τα όρια της παράνοιας»

«Ο Αρχάγγελος για μένα είναι ό,τι πιο υπαρκτό έχω στη ζωή μου. Μπορεί να πει ο καθένας ό,τι θέλει, δεν με ενδιαφέρει καθόλου», ανέφερε η παρουσιάστρια στη συνέντευξή της στο περιοδικό.

Σε ερώτηση για το περιστατικό που είχε γίνει viral, όταν είχε επικαλεστεί τον Αρχάγγελο Μιχαήλ για να βρει θέση πάρκινγκ, η Σοφία Αλιμπέρτη απάντησε: «Για το πάρκιγκ λες; Ναι, πλάκα είχε. Και βρίσκω πάντα. Αλλά γιατί το κάνεις τόσο δύσκολο; Δεν είμαι καμιά τρελή που μιλάει 24 ώρες το 24ωρο με τον άγγελό της. Δηλαδή «τι λες, Αρχάγγελε; Να φάω αυτό; Να πάω εκεί;».

«Το σαρκάζεις τώρα. Ναι, αλλά δεν λέω αυτό η γυναίκα. Σου λέω με απόλυτη βεβαιότητα, οτιδήποτε έχω ζητήσει ολόψυχα από τον άγγελό μου, με την καρδιά ανοιχτή και καθαρή, μου το έχει πραγματοποιήσει. Και όταν περνούσα δύσκολα, πραγματικά δύσκολα, ήταν ο μοναδικός που είχα να του απευθυνθώ. Και έπαιρνα κουράγιο όταν είχα αγγίξει τα όρια της παράνοιας. Γιατί τότε, χρόνια πριν, δεν ήταν και της μόδας να μιλάς για αυτά. Δεν μπορούσες. Κινδύνευες να μη σε καταλάβει κανείς. Τώρα έχει πλέον απενοχοποιηθεί».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.