Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου: «10 χρόνια μάθημα ζωής για όλους μας» – Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο λίγο μετά το ατύχημα που άλλαξε μια για πάντα η ζωή του

October 14, 2023


Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου με μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο λίγο μετά το ατύχημα που άλλαξε μια για πάντα η ζωή του πριν 10 χρόνια. Ενώ, «καρφιά» έριξαν η Ελένης Χατζίδου και ο Ετεοκλή Παύλου για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.Πριν δέκα χρόνια, ο παρουσιαστής του «Βreakfast @Star» , εργαζόταν ως πορτιέρης σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Εκείνο το βράδυ, οπαδοί γνωστής ομάδας είχαν πάει να γ…


Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου με μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο λίγο μετά το ατύχημα που άλλαξε μια για πάντα η ζωή του πριν 10 χρόνια. Ενώ, «καρφιά» έριξαν η Ελένης Χατζίδου και ο Ετεοκλή Παύλου για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Πριν δέκα χρόνια, ο παρουσιαστής του «Βreakfast @Star» , εργαζόταν ως πορτιέρης σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Εκείνο το βράδυ, οπαδοί γνωστής ομάδας είχαν πάει να γιορτάσουν τη νίκη τους στο ίδιο μαγαζί όταν, οπαδοί της αντίπαλης ομάδας τους επιτέθηκαν.

Ο Ετεοκής Παύλου, σε μια προσπάθειά του να επαναφέρει την τάξη, δέχτηκε καταλάθος μια σφαίρα στο πόδι. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου παρέμεινε για έναν μήνα. Όταν ξύπνησε είχε χάσει το ένα του πόδι και εκ τότε κινείται με πρόσθετο μέλος, ωστόσο, ποτέ δε το έβαλε κάτω.

«10 χρόνια μάθημα ζωής για όλους μας»

Η μέρα αυτή, έχει μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό του και κάθε χρόνο αναφέρεται σε αυτή μέσα από τα social media. Σήμερα λοιπόν, ο Ετεοκλής Παύλου έκανε repost μια φωτογραφία που είχε τραβήξει ένας φίλος του λίγο αφότου είχε βγει από την εντατική.

Η φωτογραφία του Ετεοκλή Παύλου μέσα από το νοσοκομείο λίγο μετά το ατύχημα που άλλαξε μια για πάντα η ζωή του

Συγκινεί ο Ετεοκλής Παύλου: «Για πρώτη φορά μου ζήτησε να βγάλω το πρόσθετο μέλος» – Το τρυφερό βίντεο με την 3χρονη κόρη του

Ένα ιδιαιτέρως συγκινητικό βίντεο μοιράστηκε σήμερα με τους ακόλουθούς του στο instagram ο Ετεοκλής Παύλου.

Με την ευκαιρία, δείτε το καuτό φιλί του Ετεοκλή Παύλου με την Ελένη Χατζίδου στον αέρα της εκπομπής τους.

Ο παρουσιαστής του Breakfast @Star είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς που φροντίζει να περνά αρκετό χρόνο με την κόρη του και να μιλά μαζί της για όλα. Σήμερα λοιπόν που η μικρή Μελίτα του ζήτησε να βγάλει το πρόσθετο μέλος για να δεις πως είναι το χτυπημένο του πόδι χωρίς αυτό, εκείνος δε μπόρεσε να αντισταθεί.

Μάλιστα, στο βίντεο που δημοσίευσε, ο Ετεοκλής Παύλου απαντά με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις της κόρης του προσπαπώντας να της εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με το πόδι του.

«Στην κόρη μου μιλούσα πάντα ανοιχτά και με ειλικρίνεια για το πρόσθετο μέλος που έχω, της εξηγούσα όσα με ρωτούσε η ίδια και όσα εκείνη έδειχνε ότι ήθελε να μάθει. Τώρα για πρώτη φορά μου ζήτησε να το βγάλω και να δει το χτυπημένο ποδαράκι μου. Φυσικά δεν θα μπορούσα να της το αρνηθώ.

Ποτέ δεν θα ήθελα να νιώσει ότι είναι κάτι κρυφό η κάτι που κρατάω μυστικό και δεν της το δείχνω. Το είδε, το επεξεργάστηκε, μου έκανε ερωτήσεις, προσπάθησε να με κάνει καλά- αφού έφερε τα ιατρικά της εργαλεία- και χαίρομαι πολύ που η μαμά μπόρεσε να το βιντεοσκοπήσει και να το μοιραστώ μαζί σας.

Για εμένα ήταν μια πολύ ξεχωριστή, συγκινητική, γλυκιά και όμορφη κουβέντα που έκανα με την κόρη μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή την πρώτη φορά που θέλησε να δει, να μάθει και να επεξεργαστεί το ποδαράκι του πατέρα της…» έγραψε ο Ετεοκλής Παύλου στην ανάρτησή του.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.