«Γαλάζιο» χρώμα στην Περιφέρεια Αττικής: Εξελέγη από την πρώτη Κυριακή ο Νίκος Χαρδαλιάς – «Να πάμε τη χώρα μας μπροστά» (video)

October 9, 2023


Ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλίας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογή του. «Θα δώσουμε αγώνα για μια καλύτερη και ασφαλέστερη Αττική», είπε μεταξύ άλλων.Με την ευκαιρία, δείτε το μήνυμα Μητσοτάκη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.Αναλυτικά ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε: «Συμπολίτες μου. Σας ζήτησα την ψήφο σας και μου δώσατε την καρδιά σας. Με εμπιστευτήκατε και μου δώσατε ισχυρότατη …


Ο νέος περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλίας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογή του. «Θα δώσουμε αγώνα για μια καλύτερη και ασφαλέστερη Αττική», είπε μεταξύ άλλων.

Με την ευκαιρία, δείτε το μήνυμα Μητσοτάκη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αναλυτικά ο κ. Χαρδαλιάς δήλωσε: «Συμπολίτες μου. Σας ζήτησα την ψήφο σας και μου δώσατε την καρδιά σας. Με εμπιστευτήκατε και μου δώσατε ισχυρότατη εντολή αλλά και ξεχωριστή δύναμη να πάμε την Αττική μας, τον τόπο μας μπροστά. Σας ευχαριστώ πολύ. Είμαι πραγματικά ευγνώμων. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του και την ευκαιρία που μου δίνει να παλέψω για τον τόπο μας. Ευχαριστώ τους διακόσιους δεκατέσσερις μαχητές υποψηφίους μας στις οχτώ Περιφερειακές Ενότητες του Λεκανοπεδίου, στις 66 μοναδικές γειτονιές της Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.