Χυδαιολογία Μπέου λίγο μετά τη νίκη του: «Δηλαδή εμείς θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@@δες; – Ευθεία επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη (video)

October 9, 2023


Με τον Στέφανο Κασσελάκη ασχολήθηκε στην ομιλία της νίκης του ο Αχιλλέας Μπeος στο Βόλο. Μάλιστα αναφερόμενος σε μια φράση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξή του στον Σταύρο Θεοδωράκη, αναφέρθηκε με ιδιαίτερα χυδαίους χαρακτηρισμούς.«Δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός είμαι ένας από εσάς. Τα τελευταία 40 χρόνια, ποιοι κυβέρνησαν την Ελλάδα, δικηγόροι και γιατροί, αυτοί τη χρεοκόπησαν. Και …


Με τον Στέφανο Κασσελάκη ασχολήθηκε στην ομιλία της νίκης του ο Αχιλλέας Μπeος στο Βόλο. Μάλιστα αναφερόμενος σε μια φράση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέντευξή του στον Σταύρο Θεοδωράκη, αναφέρθηκε με ιδιαίτερα χυδαίους χαρακτηρισμούς.

«Δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός είμαι ένας από εσάς. Τα τελευταία 40 χρόνια, ποιοι κυβέρνησαν την Ελλάδα, δικηγόροι και γιατροί, αυτοί τη χρεοκόπησαν. Και έχεις κάποιες εκπομπές, κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία ασχολούνται με τον Κασσελάκη.

Ο οποίος είπε ότι εγώ επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θέλω να υιοθετήσω δύο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις, ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@δες;».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.