Αυτοδιοικητικές εκλογές: Οι επτά περιφερειάρχες που εξελέγησαν από την πρώτη Κυριακή – Μάχη μέχρι τελικής «πτώσης» στην περιφέρεια Πελοποννήσου (video)

October 9, 2023


Αυτοδιοικητικές εκλογές: Το αποτέλεσμα σε επτά περιφέρειες κρίθηκε από τον α΄γύρο των εκλογών, αποτυπώνοντας, μάλιστα, το ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας.Σύμφωνα με την εκτίμηση της Singular Logic και με ενσωματωμένο το 37% στις περιφέρειες και το 27% στους Δήμους τα δεδομένα έχουν ως εξής:Τέσσερις περιφέρειες πάνε σε δεύτερο γύρο, ενώ ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο το αποτέλεσμα στις περιφέρειες…


Αυτοδιοικητικές εκλογές: Το αποτέλεσμα σε επτά περιφέρειες κρίθηκε από τον α΄γύρο των εκλογών, αποτυπώνοντας, μάλιστα, το ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την εκτίμηση της Singular Logic και με ενσωματωμένο το 37% στις περιφέρειες και το 27% στους Δήμους τα δεδομένα έχουν ως εξής:

Τέσσερις περιφέρειες πάνε σε δεύτερο γύρο, ενώ ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο το αποτέλεσμα στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, ενώ στην Πελοπόννησο θα κριθεί «ψήφο-ψήφο» εάν ο Δ. Πτωχός θα εκλεγεί από απόψε ή θα οδεύσει για β’ γύρο. Σύμφωνα με το Mega, πηγές από το επιτελείο του κ. Πτωχού ανέφεραν ότι ακόμη δεν έχουν ενσωματωθεί τα εκλογικά κέντρα της Μεσσηνίας, όπου ο υποψήφιος περιφερειάρχης κυριαρχεί.

  • Στην Αττική, ο Νίκος Χαρδαλιάς εξελέγη άνετα
  • Ο Νεκτάριος Φαρμάκης στη Δυτική Ελλάδα
  • Στην Περιφέρεια Ηπείρου, ο Αλέξανδρος Καχριμάνης
  • Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Απόστολος Τζιτζικώστας
  • Στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Γιώργος Χατζημάρκος
  • Στη Στερεά Ελλάδα ο Φάνης Σπανός
  • Στην Κρήτη ο Σταύρος Αρναουτάκης (με στήριξη ΠΑΣΟΚ-ΝΔ).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.