Εγκεφαλικό υπέστη ο Πάρις Καρβουνόπουλος: Μεταφέρθηκε άμεσα από την Πάρο στην Αθήνα ο δημοσιογράφος

May 4, 2024


Ο γνωστός δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και κρίθηκε άμεση η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας από την Πάρο που βρισκόταν για τις πασχαλινές του διακοπές.Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του υπουργείου Άμυνας. Εργάστηκε στον ΑΝΤ1 από το 1991 ως το 2015.Δείτε επίσης: Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Πέθανε ξαφ…


Ο γνωστός δημοσιογράφος Πάρις Καρβουνόπουλος υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και κρίθηκε άμεση η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας από την Πάρο που βρισκόταν για τις πασχαλινές του διακοπές.

Δύσκολες ώρες για τον δημοσιογράφο

Πάρις Καρβουνόπουλος
Πάρις Καρβουνόπουλος

Ο Πάρις Καρβουνόπουλος είναι δημοσιογράφος από το 1986. Από το 1993 καλύπτει το ρεπορτάζ του υπουργείου Άμυνας. Εργάστηκε στον ΑΝΤ1 από το 1991 ως το 2015.

Δείτε επίσης: Δεν το χωράει ανθρώπινος νους: Πέθανε ξαφνικά στα 51 του ο Παναγιώτης Χαρέλας

Επικεφαλής της ιστοσελίδας Onalert.gr από το 2010 ως τον Ιανουάριο του 2016. Σήμερα είναι στρατιωτικός συντάκτης της Real News και συνεργάτης του Reuters . Επικεφαλής του Militaire.gr από τις 29 Φεβρουαρίου 2016.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.