Light: Απαντάει για πρώτη φορά στο φημολογούμενο βέτο για τη Cinderella στο Trap Star

April 25, 2024


Ο Light και η Άννα Θεοδωρίδη, έδωσαν το «παρών» στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου στην Ελένη Φουρέιρα. Ο τράπερ και η σύντροφός του μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για μία ενδεχόμενη συνεργασία με την διαμαντένια πλέον performer, αλλά και για το επερχόμενο show Trap Star.Με αυτήν την αφορμή ο Light αποκάλυψε αν υπήρχε κάποια βάση σε όσα ακούστηκαν, ότι έθεσε βέτο να παρουσιάσει το ριάλιτι η yo…


Ο Light και η Άννα Θεοδωρίδη, έδωσαν το «παρών» στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου στην Ελένη Φουρέιρα. Ο τράπερ και η σύντροφός του μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες για μία ενδεχόμενη συνεργασία με την διαμαντένια πλέον performer, αλλά και για το επερχόμενο show Trap Star.

Με αυτήν την αφορμή ο Light αποκάλυψε αν υπήρχε κάποια βάση σε όσα ακούστηκαν, ότι έθεσε βέτο να παρουσιάσει το ριάλιτι η youtuber Cinderella, με σκοπό τελικά να πάρει τη θέση η Άννα Θεοδωρίδη. Σε προηγούμενες δηλώσεις του, θυμίζουμε πως είχε ήδη αναφέρει πως το όνομα της συντρόφου του υπήρχε ήδη στο μυαλό του Νίκου Κοκλώνη, ωστόσο ήθελε πρώτα τη δική του γνώμη πριν της κάνει την πρόταση.

Δείτε επίσης: Light για Snik: «Κρατήστε τον εσείς, δεν θέλω καμία επικοινωνία» – Η αναφορά όλο νόημα στα MAD

Ο Light ξεκαθαρίζει για την παρουσίαση του Trap Star

Όσον αφορά το περιβόητο βέτο, ο Light ήταν ξεκάθαρος: «Το άκουσα κι εγώ, καλό είναι οι δημοσιογράφοι να κάνουν fact check πριν πουν κάτι. Προφανώς δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Ακούστηκαν πολλά ονόματα από διάφορες κοπέλες, όπως η Dat Lily, η Josephine, μέχρι και η Κατερίνα Στικούδη, αλλά ποτέ δεν ήμασταν καν κοντά να επιλέξουμε τη συγκεκριμένη κοπέλα. Αν χρειάστηκε να πείσω κάποιον για να κάνω την εκπομπή ήταν η Άννα, όχι ο Νίκος Κοκλώνης», είπε βάζοντας τέλος σε κάθε είδους φήμη για τη Cinderella.

Συνεχίζοντας στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε μάλιστα και στους υπόλοιπους κριτές: «Η συνύπαρξη με την κριτική επιτροπή θα είναι πανεύκολη, είναι συνεργάτες μου, φιλαράκια μου και τους επέλεξα επειδή είναι πολύ καλοί σε αυτό που κάνουν. Άσκησα βέτο για να είναι αυτοί συνεργάτες μου στη σύσταση του show», κατέληξε ο Light.

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, δεν το έχω ξανακάνει, δεν ήταν στα πλάνα μου, θέλω πολύ να το κάνω και μου αρέσει πολύ. Δεν ασκήθηκε κανένα βέτο για τη θέση μου στο show, στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη έτσι κι αλλιώς αν θέλω να το κάνω και δεν είναι του χαρακτήρα μου να ξεκινούσα σε οποιαδήποτε θέση με τέτοιο κλίμα. Είναι πολύ μακριά από την πραγματικότητα», είπε η Άννα Θεοδωρίδη από την πλευρά της, αναφερόμενη στην επερχόμενη παρουσίαση του Trap Star.

Δείτε παρακάτω το βίντεο, όπως προβλήθηκε από τις εκπομπές Πρωινό Σουσού και Happy Day στον Alpha:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.