Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα στο Στούντιο 4 για τον πατέρα της και προσπαθούσε να πάρει ανάσα – «Δεν ήθελα να το μάθει κανείς»

April 25, 2024


Η Μαρίνα Σάττι, μετά την περιπέτεια που έζησε κλεισμένη στο ασανσέρ του κτηρίου της ΕΡΤ (δείτε εδώ το βίντεο), κατάφερε να ετοιμαστεί έγκαιρα και να βγει στον αέρα της εκπομπής Στούντιο 4, όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί. Ξεκίνησε, λοιπόν, να συζητάει για την Eurovision και τις προετοιμασίες της λίγον πριν αναχωρήσει για το Μάλμε της Σουηδίας όπου θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημιτελικοί και ο μεγά…


Η Μαρίνα Σάττι, μετά την περιπέτεια που έζησε κλεισμένη στο ασανσέρ του κτηρίου της ΕΡΤ (δείτε εδώ το βίντεο), κατάφερε να ετοιμαστεί έγκαιρα και να βγει στον αέρα της εκπομπής Στούντιο 4, όπως ακριβώς είχε προγραμματιστεί. Ξεκίνησε, λοιπόν, να συζητάει για την Eurovision και τις προετοιμασίες της λίγον πριν αναχωρήσει για το Μάλμε της Σουηδίας όπου θα πραγματοποιηθούν οι δύο ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός, ωστόσο αναφέρθηκε και στον πατέρα της.

Ο ίδιος έφυγε από τη ζωή λίγες μέρες μετά την παρουσίαση του τραγουδιού της, καθώς αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η τραγουδίστρια πήρε κάποιες μέρες άδεια για να μπορέσει να βρεθεί με την οικογένειά της και να πενθήσει, ωστόσο αυτό είναι κάτι που συνεχίζει να την πονάει.

Η στιγμή που η Μαρίνα Σάττι “λύγισε” μιλώντας για τον πατέρα της

Όταν, λοιπόν, αναφέρθηκε στην σχέση της με τα social media και την αγάπη που πήρε από τον κόσμο μετά από όσα συνέβησαν, δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της και έβαλε τα κλάματα, ενώ οι παρουσιαστές ζήτησαν μάλιστα να περάσουν σε διαφημίσεις για να μπορέσει να συνέλθει.

«Πλέον ό,τι και να έχει συμβεί στη ζωή μου και τελευταία που ξέρετε… τέλος πάντων… Κι αυτό που δεν ήθελα να το μάθει κανείς, το έμαθε», είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τη ρώτησε: «Είναι απελευθερωτiκό το συναίσθημα;».

Τότε είναι που εκείνη “λύγισε” και αποκρίθηκε σκουπίζοντας τα δάκρυά της και προσπαθώντας να αναπνεύσει σωστά: «Ναι, τέλος πάντων. Επειδή όλα αυτά πλέον συμβαίνουν μπροστά στον κόσμο… Ρεζίλι, τέλος πάντων... και δεν έχω κάτι να κρύψω, αποφάσισα κάποια στιγμή ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι εντελώς ανοιχτή και να πηγαίνω με αυτό».

Δείτε επίσης: Η σχέση με γνωστό ηθοποιό – Το τρίτο πρόσωπο, ο επεισοδιακός χωρισμός κι ο γάμος (Σπάνιες φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.