Eurovision 2024: H Μαρίνα Σάττι συνάντησε την Ελένη Φουρέιρα – Στο Μάλμε ταξιδεύει και η Έλενα Παπαρίζου για ένα ξεχωριστό act

May 5, 2024


Μετράμε αντίστροφα πλέον για τους ημιτελικούς και τον τελικό της Eurovision 2024, που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας. Εκεί η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζεται να ρίξει το «Zari», ελπίζοντας να φέρει… εξάρες και έχοντας τη στήριξη εκατομμυρίων eurofans, ανάμεσά τους και μεγάλες καλλιτέχνιδες με τη δική τους ιστορίες. Μεταξύ αυτών και η Ελένη Φουρέιρα που μόλις προσγειώθηκε στην πόλη όπου θα πρα…


Μετράμε αντίστροφα πλέον για τους ημιτελικούς και τον τελικό της Eurovision 2024, που θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας. Εκεί η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζεται να ρίξει το «Zari», ελπίζοντας να φέρει… εξάρες και έχοντας τη στήριξη εκατομμυρίων eurofans, ανάμεσά τους και μεγάλες καλλιτέχνιδες με τη δική τους ιστορίες. Μεταξύ αυτών και η Ελένη Φουρέιρα που μόλις προσγειώθηκε στην πόλη όπου θα πραγματοποιηθεί ο μουσικός διαγωνισμός.

Η pop star έπλεξε το εγκώμιο της Μαρίνας Σάττι, χαρακτηρίζοντάς τη «καταπληκτική» και «είδωλο» μεταξύ άλλων. Σκοπός για την επίσκεψή της είναι να παρουσιάσει ένα «εκρηκτικό» act, ερμηνεύοντας το «Fuego», με το οποίο κατέκτησε τη 2η θέση για την Κύπρο στη Eurovision του 2018. H δημοφιλής τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο interval act του Α’ ημιτελικού, την Τρίτη 7 Μαΐου.

Δείτε επίσης: Eurovision: Προβλήματα με την ελληνική συμμετοχή λίγο πριν τον Α’ ημιτελικό – Τι συμβαίνει με τη Μαρίνα Σάττι

Το «Fuego» έχει γράψει ιστορία στη Eurovision και από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του έγινε διεθνές hit. Μεταξύ άλλων, είναι το πρώτο τραγούδι από γυναίκα καλλιτέχνη της Ελλάδας που ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Στη σκηνή της Eurovision ξανά η Ελένη Φουρέιρα και η Έλενα Παπαρίζου

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα ανεβαίνει στη σκηνή της Eurovision, και δεν είναι η μόνη που θα επιστρέψει για μία ανατρεπτική εμφάνιση. Και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία κατέκτησε τη νίκη με το «My Number One» το 2005, πρόκειται να εμφανιστεί στο interval act του 2ου ημιτελικού την Πέμπτη 9 Μαΐου, παρουσιάζοντας ζωντανά το νικητήριο τραγούδι της Ελλάδας!

Για τη γεννημένη και μεγαλωμένη στη Σουηδία Έλενα, αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μία… επιστροφή στις ρίζες της. Το συγκεκριμένο act θα αποτελεί μάλιστα την 5η εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου στη σκηνή της Eurovision.

Η θέση της Ελλάδας στα στοιχήματα

Με τις πρόβες των χωρών να πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες, διαμορφώνεται και μία πιο καθαρή εικόνα για τη θέση που διεκδικούν. Η ελληνική συμμετοχή με την Μαρίνα Σάττι μπορεί να έχει πέσει πλέον στην 9η θέση για τον μεγάλο νικητή μετά τη δεύτερη πρόβα της Μεγάλης Πέμπτης, ωστόσο βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο στην ψηφοφορία του κοινού, το λεγόμενο televoting. Εκεί η Ελλάδα με την Μαρίνα Σάττι βρίσκεται στην τρίτη θέση, μετά την Κροατία και την Ελβετία.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.