Άννα Παναγιωτοπούλου – Σοκαρισμένος ο Σταμάτης Φασουλής: «Έχασα τη μισή μου ζωή στο θέατρο»

May 5, 2024


Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου. Πέρα από αγαπημένη ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου ήταν αγαπητή και σε αρκετούς συναδέλφους με τους οποίους γνωρίστηκε και συνεργάστηκε στις δεκαετίες της σπουδαίας καριέρας της. Πρώτος εξ αυτών, ο μεγάλος Σταμάτης Φασουλής με τον οποίον συναντήθηκαν καλλιτεχνικά από τα πρώτα χρόνια τους στη δραματική σχολή.Μιλώντ…


Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η απώλεια της Άννας Παναγιωτοπούλου. Πέρα από αγαπημένη ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου ήταν αγαπητή και σε αρκετούς συναδέλφους με τους οποίους γνωρίστηκε και συνεργάστηκε στις δεκαετίες της σπουδαίας καριέρας της. Πρώτος εξ αυτών, ο μεγάλος Σταμάτης Φασουλής με τον οποίον συναντήθηκαν καλλιτεχνικά από τα πρώτα χρόνια τους στη δραματική σχολή.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο δημιουργός ανέφερε πως γνώριζε για την κατάσταση της υγείας της, ωστόσο παραμένει σοκαρισμένος από τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου. Όπως λέει πολύ γλαφυρά, «γεννήθηκαν» μαζί στο χώρο του θεάτρου και με την απώλειά της νιώθει σαν να έχασε τη μισή του ζωή στο σανίδι.

Δείτε επίσης: Άννα Παναγιωτοπούλου: Στην Ντόλτσε Βίτα αμειβόταν με ένα επταψήφιο ποσό για κάθε επεισόδιο – Τι αποκάλυπτε η ίδια

Η δήλωση του Σταμάτη Φασουλή για την Άννα Παναγιωτοπούλου

«Παρόλο που ήξερα την κατάσταση, είμαι σοκαρισμένος. Η Άννα… Γεννηθήκαμε μαζί στο θέατρο. Νομίζαμε ότι… σχεδόν δε θα τελειώσουμε ποτέ. Έχασα τη μισή μου ζωή στο θέατρο», είπε συντετριμμένος ο Σταμάτης Φασουλής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.