Κατάθεση ψυχής από τον Κώστα Μπίγαλη: «Μας φώναζαν πάνω στη σκηνή ότι θα μας κάψει ο Θεός…»

April 23, 2024


Ο Κώστας Μπίγαλης την Τρίτη 23/4 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, περιέγραψε τη συνεργασία του με τον Άντονι Χόπκινς και διηγήθηκε στιγμές από την πρώτη φορά που έπαιξε σε μιούζικαλ.«Ήταν μίνι σειρά της Universal και ήταν τέσσερα επεισόδια. Ήρθαν στην σχολή και είπαν ότι ψάχνουν κόσμο. Έπαιξα με τον Άντονι Χόπκινς για 1,5 – 2 λεπτά μαζί του. Ήταν …


Ο Κώστας Μπίγαλης την Τρίτη 23/4 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, περιέγραψε τη συνεργασία του με τον Άντονι Χόπκινς και διηγήθηκε στιγμές από την πρώτη φορά που έπαιξε σε μιούζικαλ.

«Ήταν μίνι σειρά της Universal και ήταν τέσσερα επεισόδια. Ήρθαν στην σχολή και είπαν ότι ψάχνουν κόσμο. Έπαιξα με τον Άντονι Χόπκινς για 1,5 – 2 λεπτά μαζί του. Ήταν υποχρεωμένοι να πάρουν Έλληνες, επειδή γυριζόταν στην Ελλάδα.

Ο Άντονι Χόπκινς ήταν ήδη γνωστός ηθοποιός τότε, μετά τον ανακάλυψε το Χόλυγουντ και εγώ είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του. Είχα πάει στην Αμερική να κάνω δισκογραφική δουλειά αγγλόφωνη», είπε αρχικά ο Κώστας Μπίγαλης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.