Ιωάννα Τούνη: Οι μαγικές στιγμές στις Σεϋχέλλες με τον Πάρη και η… παρέμβαση του Δημήτρη Αλεξάνδρου που προκάλεσε «εκνευρισμό»

May 3, 2024


Ονειρεμένες στιγμές και… τρέλες στις Σεϋχέλλες, κατά το δημοφιλές άσμα, ζει αυτές τις μέρες η Ιωάννα Τούνη, έχοντας για παρέα τους δύο άντρες της ζωής της, τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο που έχουν αποκτήσει, τον Πάρη. Η γοητευτική influencer συνεχίζει να ανεβάζει βίντεο και στιγμιότυπα από τις πασχαλινές της διακοπές, με αρκετούς followers να σχολιάζουν με διάφορους τρόπους την …


Ονειρεμένες στιγμές και… τρέλες στις Σεϋχέλλες, κατά το δημοφιλές άσμα, ζει αυτές τις μέρες η Ιωάννα Τούνη, έχοντας για παρέα τους δύο άντρες της ζωής της, τον σύντροφό της Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο που έχουν αποκτήσει, τον Πάρη. Η γοητευτική influencer συνεχίζει να ανεβάζει βίντεο και στιγμιότυπα από τις πασχαλινές της διακοπές, με αρκετούς followers να σχολιάζουν με διάφορους τρόπους την επιλογή του προορισμού της.

Δεν ήταν λίγοι που το έριξαν στο τρολάρισμα, όταν η Ιωάννα Τούνη τους ρώτησε πού θα κάνουν εκείνοι Πάσχα και της είπαν ότι θα πάνε στα εξωτικά… μπαλκονήσια ή μέχρι το σούπερ μάρκετ. Παρόλα αυτά συνεχίζει να μοιράζεται στιγμές από την προσωπική της ζωή με τις «συμπεθέρες» της, δηλώνοντας μαγεμένη από το τοπίο και την τροπική βλάστηση στα νησιά της Νοτιοανατολικής Αφρικής.

Μεταξύ άλλων της έκανε εντύπωση ότι, μπορεί ο καιρός να μην ήταν ηλιόλουστος, ωστόσο επικρατούσε ευχάριστη ατμόσφαιρα, ενώ το τιμόνι (που κρατούσε εκείνη την ώρα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου) βρίσκεται στη δεξιά πλευρά. Οι ανακαλύψεις για την Ιωάννα Τούνη και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει, ωστόσο, δεν τελείωσαν εκεί.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Στις Σεϋχέλλες με τον Αλεξάνδρου & τον Πάρη – Το απίστευτο δωμάτιο που μένουν δίπλα στον Ινδικό Ωκεανό

Ο γιος της Ιωάννας Τούνη ενθουσιάστηκε με τις χελώνες

Μία ξεχωριστή επίσκεψη ετοίμασαν σήμερα για τον μικρό τους θησαυρό, αλλά και για τους ίδιους, η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, καθώς επισκέφτηκαν και το πάρκο με τις μεγάλες χελώνες που έμοιαζαν μάλλον με… βραχάκια. Η influencer κατέγραψε τις «εξερευνήσεις» του γιου της, που πλέον περπατάει και εξερευνάει μόνος του τον κόσμο, έχοντας φυσικά την αυστηρή επίβλεψη των γονιών του. Ο μικρός Πάρης μόλις ανακάλυψε τις μεγάλες χελώνες και ενθουσιάστηκε!

Μετά από λίγη ώρα, βέβαια επενέβη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που τον πήρε αγκαλιά για να μην απομακρυνθεί. «Ο μπαμπάς μας, Δημήτρης Αλεξάνδρου, και ο Πάρης που όποτε τον παίρνουμε αγκαλιά, του χαλάμε την βόλτα και νευριάζει φουλ», σχολίασε με χιούμορ η Ιωάννα Τούνη, ανεβάζοντας και αυτό το στιγμιότυπο.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Πάρη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.