«Διαλύονται» τα πάντα στη βασιλική οικογένεια ένα μήνα μετά τη διάγνωση για την Κέιτ Μίντλετον: Στα «μαχαίρια» Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ;

April 23, 2024


Η βασιλική οικογένεια βιώνει μια από τις πιο σημαντικές της δοκιμασίες εδώ και πολλά χρόνια, μετά τη διπλή διάγνωση με καρκίνο για τον Βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον, με τη δεύτερη ειδικά να απολαμβάνει μεγάλο κύμα συμπαράστασης από την παγκόσμια κοινότητα, που αναμένει να παρακολουθήσει τις εξελίξεις στο επόμενο χρονικό διάστημα, μιας και πρόκειται για τη διάδοχο του θρόνου δίπλα στον Πρίγ…


Η βασιλική οικογένεια βιώνει μια από τις πιο σημαντικές της δοκιμασίες εδώ και πολλά χρόνια, μετά τη διπλή διάγνωση με καρκίνο για τον Βασιλιά Κάρολο και την Κέιτ Μίντλετον, με τη δεύτερη ειδικά να απολαμβάνει μεγάλο κύμα συμπαράστασης από την παγκόσμια κοινότητα, που αναμένει να παρακολουθήσει τις εξελίξεις στο επόμενο χρονικό διάστημα, μιας και πρόκειται για τη διάδοχο του θρόνου δίπλα στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Την ίδια στιγμή, στο… δικό τους κόσμο φαίνεται πως ζουν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι παρακολουθούν το τι συμβαίνει στο Μπάκιγχαμ και, παράλληλα, συνεχίζουν τη ζωή τους στις ΗΠΑ. Τη στιγμή, που άπαντες περιμένουν να υπάρξει κάποια επίσκεψη του Χάρι στη Βρετανία, ώστε να δείξει τη στήριξή του, στην οικογένειά του, το ζευγάρι προχωρά με δύο παραγωγές στο Netflix.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.