Τερέζα: «Είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη» – Οι σχέσεις τους σήμερα

May 3, 2024


Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε η Τερέζα Παναγιωτοπούλου. Η ερμηνεύτρια, την οποία πολλοί μνημονεύουν με το μικρό της, και με το τραγούδι «Το Κυπελλάκι», μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και μία άγνωστη σχέση που έζησε στο παρελθόν με τον ηθοποιό Άλκη Κούρκουλο.Η Τερέζα τον χαρακτήρισε ως την «μεγάλη της…


Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εφημερίδα On Time Σαββατοκύριακο και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε η Τερέζα Παναγιωτοπούλου. Η ερμηνεύτρια, την οποία πολλοί μνημονεύουν με το μικρό της, και με το τραγούδι «Το Κυπελλάκι», μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και μία άγνωστη σχέση που έζησε στο παρελθόν με τον ηθοποιό Άλκη Κούρκουλο.

Η Τερέζα τον χαρακτήρισε ως την «μεγάλη της αγάπη», ενώ παρά το γεγονός ότι ακολούθησαν χωριστούς δρόμους διατηρούν ακόμα καλές σχέσεις. Σημειώνεται πως εκτός αυτού τον χαρακτηρίζει ιδιαίτερο άνθρωπο, και λέει πως κάθε φορά που συναντιούνται μπορούν να μιλούν για ώρες, δείχνοντας έτσι πως δεν υπάρχουν κακώς κείμενα ανάμεσά τους.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Σταθοπούλου: Οι πρώτες δηλώσεις της συντρόφου του Άλκη Κούρκουλου για τη σχέση τους

Η αποκάλυψη από την Τερέζα για τον Άλκη Κούρκουλο

«Ναι, είχα σχέση με τον Άλκη και ήταν η μεγάλη μου αγάπη. Μετά η σχέση μεταμορφώθηκε και έγινε αγάπη, έγινε φιλία. Τώρα πια, όποτε τον βλέπω, θέλουμε πέντε, έξι ώρες για να μιλάμε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τερέζα στην OnTime Σαββατοκύριακο για να συμπληρώσει σε ό,τι αφορά τις σχέσεις τους σήμερα: «Μιλάμε περισσότερο με μηνύματα, για το πώς είμαστε, να λέμε ευχές στις γιορτές. Αυτό που ένιωσα για εκείνον ήταν πολύ διαφορετικό, είχαμε πολλά κοινά».

Η Τερέζα αποκάλυψε και αν είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όπου η απάντηση ήταν αρνητική, αλλά όχι επειδή έφταιγε κάποιος από τους δύο ή επειδή δεν υπήρχε καλή διάθεση ανάμεσά τους. «Είμαι κατά του γάμου, το έχω πει εκατό φορές. Αγαπώ πολύ τον Άλκη. Ήταν μια ιδιάζουσα περίπτωση ο Άλκης, άλλη νοοτροπία, άλλο σκεπτικό και αυτό μου άρεσε. Ήταν πολύ διακριτικός», τόνισε η ερμηνεύτρια, μιλώντας στην Ρενέ Σαραντινού.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.