Φέρνει τα πάνω κάτω η ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον – Σαρωτικές αλλαγές στο βρετανικό παλάτι

March 29, 2024


Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, μοιράστηκε την συγκλονιστική διάγνωση καρκίνου με το έθνος σε ένα συναισθηματικό μήνυμα βίντεο, το οποίο χαιρετίστηκε από έναν βασιλικό ειδικό ως «σημείο καμπής».Η είδηση ​​ότι η Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο σόκαρε το έθνος και έβαλε τέλος σε βδομάδες άγριων εικασιών στο διαδίκτυο σχετικά με το πού βρίσκεται και την …


Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, μοιράστηκε την συγκλονιστική διάγνωση καρκίνου με το έθνος σε ένα συναισθηματικό μήνυμα βίντεο, το οποίο χαιρετίστηκε από έναν βασιλικό ειδικό ως «σημείο καμπής».

Η είδηση ​​ότι η Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβάλλεται σε θεραπεία για καρκίνο σόκαρε το έθνος και έβαλε τέλος σε βδομάδες άγριων εικασιών στο διαδίκτυο σχετικά με το πού βρίσκεται και την κατάσταση της υγείας της.

Ωστόσο, το συναισθηματικό μήνυμα βίντεο κατά το οποίο η ίδια η Κέιτ μιλησε ​​απευθείας στο κοινό σηματοδότησε επίσης ένα «σημείο καμπής» για τη βασιλική οικογένεια, ισχυρίστηκε ένας ειδικός. Ο Οίκος του Windsor είναι γνωστό ότι υιοθετεί μια προσέγγιση «ποτέ μην εξηγείς, ποτέ μην παραπονιέσαι» όσον αφορά τη στρατηγική τους για τις δημόσιες σχέσεις, αλλά η Κέιτ αναλαμβάνει τη δική της αφήγηση και μίλησε ανοιχτά για τις προκλήσεις υγείας που αντιμετωπίζει και αυτό δείχνει μια σοβαρή στροφή στη βασιλική στρατηγική.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.