«Λιώνει για εκείνη»: Αυτή είναι η μεγάλη αδυναμία του Άγγελου Λάτσιου – Και δεν είναι η Ελένη Μενεγάκη

March 29, 2024


Με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε ο Άγγελος Λάτσιος να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στην μικρή του αδελφή, Μαρίνα Παντζοπούλου.Με την ευκαιρία, δείτε την φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με τη μητέρα του που όλοι νομίζουν πως είναι ο Γιάννης Λάτσιος.Ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη, από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, φαίνεται πως είναι ένα πολύ τρυφερός και προστα…


Με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε ο Άγγελος Λάτσιος να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στην μικρή του αδελφή, Μαρίνα Παντζοπούλου.

Με την ευκαιρία, δείτε την φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με τη μητέρα του που όλοι νομίζουν πως είναι ο Γιάννης Λάτσιος.

Ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη, από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο, φαίνεται πως είναι ένα πολύ τρυφερός και προστατευτικός αδελφός. Δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τα social media δημοσιεύσει στιγμές με τις αδελφές του, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα. Με τη μικρότερη μάλιστα, απολαμβάνει να κάνει διάφορες δραστηριότητες αφού τους έχουμε δει να πειραματίζονται μαζί στην κουζίνα, και να παίζουν στις παραλίες της Άνδρου.

Με αφορμή λοιπόν τα σημερινά γενέθλια της Μαρίνας Παντζοπούλου, που έγινε εννέα ετών, ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε μια φωτογραφία της και έγραψε, «Χρόνια πολλά Μαρινάκι», και στη συνέχεια δημοσίευσε ακόμη μια κοινή τους φωτογραφία.

«Λιώνει για εκείνη»: Αυτή είναι η μεγάλη αδυναμία του Άγγελου Λάτσιου - Και δεν είναι η Ελένη Μενεγάκη
«Λιώνει για εκείνη»: Αυτή είναι η μεγάλη αδυναμία του Άγγελου Λάτσιου - Και δεν είναι η Ελένη Μενεγάκη

Σε πελάγη ευτυχίας Ελένη Μενεγάκη & Ματέο Παντζόπουλος: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα μετά από 9 χρόνια και όλοι τους εύχονται

Ημέρα χαράς η σημερινή (29/3) για την Ελένη Μενεγάκη, αφού η μικρότερη κόρη της, Μαρίνα Παντζοπούλου, έχει τα γενέθλιά της.

Η παρουσιάστρια, δεν έχει κρύψει ποτέ τη μεγάλη αδυναμία που έχει στα τέσσερα παιδιά της, Άγγελο, Λάουρα, Βαλέρια και Μαρίνα. Και μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να έχει αποφασίσει να τα εκθέτει όσο λιγότερο μπορεί στα μίντια, ωστόσο, πάντα στα γενέθλια και τις γιορτές τους φροντίζει να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση.

Δείτε επίσης: «Μου έφερε αυτά και του είπα δεν μπορώ να το κάνω»: Το χατίρι που… χάλασε η Μενεγάκη στον Ματέο & η βοήθεια που ζήτησε από τον πεθερό της (video)

Έτσι και σήμερα, με αφορμή τα γενέθλια της μικρότερης κόρης της, Μαρίνας, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Ματέο Παντζόπουλο, η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια κοινή της φωτογραφία με τη μικρή της κόρη, και άλλη μία με τη Μαρίνα να ποζάρει δίπλα στον αγαπημένο της σκύλο και έγραψε: «Το μικρό κορίτσι μου , το στερνοπουλάκι μου γίνεται σήμερα 9 χρόνων !!! Χρόνια πολλά Μαρινάκι μας , σε λατρεύουμε παιδί μου!»,


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.