Χείμαρρος η Αναστασοπούλου κατά του Ψινάκη μετά την ανάρτηση της Λιόλιου – «Πως λέγεται αυτή η συμπεριφορά;»

April 29, 2024


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο live του J2us ήρθε σε σύγκρουση με τον Ηλία Ψινάκη όταν κατά την διάρκεια της κριτικής του σε εκείνη και στον Ίαν Στρατή είπε πως αντιπαθεί την Μαίρη Συνατσάκη εξαιτίας ενός περιστατικού με το Metoo το 2022.Η ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει στον Ψινάκη, ενώ στο πρόσωπο της φαινόταν πως ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη, καθώς είναι από τα πρόσωπα της ελληνική…


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο live του J2us ήρθε σε σύγκρουση με τον Ηλία Ψινάκη όταν κατά την διάρκεια της κριτικής του σε εκείνη και στον Ίαν Στρατή είπε πως αντιπαθεί την Μαίρη Συνατσάκη εξαιτίας ενός περιστατικού με το Metoo το 2022.

Η ηθοποιός δεν δίστασε να απαντήσει στον Ψινάκη, ενώ στο πρόσωπο της φαινόταν πως ήταν ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη, καθώς είναι από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που αγωνίζεται για τις κακοποιημένες γυναίκες και έχει και η ίδια περάσει άσχημα περιστατικά – δείτε το διάλογο που είχαν στο πλατό του Just.

Μετά τα όσα σημειώθηκαν στο live η Πηνελόπη Ανασταοπούλου δεν είχε κάνει καμία δήλωση σχετικά αλλά και καμία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ωστόσο, η πρώτη της αντίδραση ήρθε μετά την ανάρτηση της Κατερίνας Λιόλιου η οποία “επιτέθηκε” στον Ηλία Ψινάκη κάνοντας αποκαλύψεις για το περιστατικό που είχε σημειωθεί ανάμεσα τους τότε.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η αντιπάθεια στο πρόσωπο της Μαίρης Συνατσάκη άρχισε όταν ο Ηλίας Ψινάκης ως guest βρέθηκε στο X-factor βρέθηκε στα backstage τα οποία παρουσίαζε η Κατερίνα Λιόλιου. Θέλοντας λοιπόν να κάνει ένα “αστείο”, μιλούσε με νόημα για το μπούστο της. Ενώ, κάποια στιγμή της γύρισε την πλάτη προς το φακό και έκανε πως την κατέβασε το φόρεμα. Μετά από αυτό το σκηνικό, η Μαίρη είχε κάνει μια ανάρτηση χείμαρρο στο Instagram – δείτε το βίντεο και την ανάρτηση.

Η ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την Μαίρη Συνατσάκη

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου λοιπόν, βλέποντας και διαβάζοντας την ανάρτηση της Κατερίνας Λιόλιου, αφού την έκανε αναδημοσίευση, προχώρησε και στη δική της απάντηση.

«Να θεωρείς πως ο άνθρωπος στον οποίο θα χρεώσεις μια ιστορία με ψευδή γεγονότα δε θα αντιδράσει… Πως λέγεται αυτή η συμπεριφορά;», έγραψε χαρακττηριστικά.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου για Λιόλιου Ψινάκη

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.