Χωρισμένο στα δυο το twitter για Ηλία Ψινάκη & Μαίρη Συνατσάκη: «Ηλία αν σε πήγαινα 10 τώρα σε πάω 100» – «Αν ήθελε να πουλάει ρουχαλάκια δεν…»

April 29, 2024


Χαλασμός έχει σημειωθεί από το βράδυ του Σαββάτου 27/4 όπου ο Ηλίας Ψινάκης σε ζωντανή μετάδοση στο J2US είπε μπροστά σε όλους και στον Ίαν Στρατή πως δεν συμπαθεί την σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη, εξαιτίας ενός περιστατικού που είχε σημειωθεί το 2022.«Είστε καταπληκτικός και μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, γιατί δεν πήγαινα τη γυναίκα σας. Δε…


Χαλασμός έχει σημειωθεί από το βράδυ του Σαββάτου 27/4 όπου ο Ηλίας Ψινάκης σε ζωντανή μετάδοση στο J2US είπε μπροστά σε όλους και στον Ίαν Στρατή πως δεν συμπαθεί την σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη, εξαιτίας ενός περιστατικού που είχε σημειωθεί το 2022.

«Είστε καταπληκτικός και μου είστε πάρα πολύ συμπαθής και σας εκτίμησα πάρα πολύ. Είχα αρνητική γνώμη για εσάς, γιατί δεν πήγαινα τη γυναίκα σας. Δεν πάω τη γυναίκα σας βασικά για τα metoo κλπ, μου είχε κάνει κάτι», είπε και ξεκίνησε ζωντανά μια κόντρα με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η αντιπάθεια αυτή ξεκίνησε όταν ο Ηλίας Ψινάκης ως guest βρέθηκε στο X-factor βρέθηκε στα backstage τα οποία παρουσίαζε η Κατερίνα Λιόλιου. Θέλοντας λοιπόν να κάνει ένα “αστείο”, μιλούσε με νόημα για το μπούστο της. Ενώ, κάποια στιγμή της γύρισε την πλάτη προς το φακό και έκανε πως την κατέβασε το φόρεμα. Μετά από αυτό το σκηνικό, η Μαίρη είχε κάνει μια ανάρτηση χείμαρρο στο Instagram – δείτε το βίντεο και την ανάρτηση.

Η Μαίρη Συνατσάκη λοιπόν βλέποντας τα όσα είπε ο Ηλίας Ψινάκης του απάντησε μέσω του Instagram ξανά, ενώ ανάρτηση – απάντηση έκανε και η ίδια η Κατερίνα Λιόλιου κατηγορώντας τον πρώην μάνατζερ πως δεν έγινε έπειτα από συνεννόηση τους με τα λόγια της να είναι κόλαφος.

Θέση σχετικά με το θέμα πήρε και το twitter που δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο και χωρίστηκε στα δύο, καθώς άλλοι υποστήριξαν τα λόγια του πρώην μάνατζερ ενώ άλλοι φυσικά ήταν με το μέρος της πρώην παρουσιάστριας και γενικά με το μέρος όλων των γυναικών που δέχονται τέτοιου είδους χυδαίες χειρονομίες.

Τι γράφτηκε στο twitter για Συνατσάκη – Ψινάκη

Να σημειωθεί πως ήδη οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου έχουν σχολιάσει το θέμα με πολύ αιχμηρά λόγια ακόμα και αν οι παρουσιαστές ή παρουσιάστριες γνωρίζουν τον Ηλία Ψινάκη και τον χαρακτήρα του. Δείτε για παράδειγμα τι είπε η Ναταλία Γερμανού.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.