Φαίη Σκορδά: «Δεν είμαι αφεντικό, δεν μου αρέσει η…» – Το σχόλιο της για την ατάκα της Ελένης Μενεγάκη

March 29, 2024


Τα σχόλιά τους για τον διάλογο που είχε η Ελένη Μενεγάκη στην χθεσινή εκπομπή της με τον Γιώργο Παπακώστα σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Fay’s Time, το πρωί της Παρασκευής 29/3. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην ατάκα της παρουσιάστριας «είμαι το καλύτερο αφεντικό, αλλά είμαι και το δυσκολότερο, είμαι υπέρ της αλήθειας».Μάρτζυ Λαζάρου: «Τι αφεντικό είσαι; Δύσκολο; Εύκολο;»…


Τα σχόλιά τους για τον διάλογο που είχε η Ελένη Μενεγάκη στην χθεσινή εκπομπή της με τον Γιώργο Παπακώστα σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στην εκπομπή Fay’s Time, το πρωί της Παρασκευής 29/3. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν στην ατάκα της παρουσιάστριας «είμαι το καλύτερο αφεντικό, αλλά είμαι και το δυσκολότερο, είμαι υπέρ της αλήθειας».

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για την Ελένη Μενεγάκη

Μάρτζυ Λαζάρου: «Τι αφεντικό είσαι; Δύσκολο; Εύκολο;»

Φαίη Σκορδά: «Δεν είμαι αφεντικό, δεν μου αρέσει η λέξη αφεντικό.»

Μαρία Φραγκάκη: «Εντάξει, δεν είναι ωραία, ούτε εμένα μου αρέσει.»

Φαίη Σκορδά: «Σας έχω συνεργάτες! Καλά, έχει και λίγο πλάκα αυτή η λέξη. “Έλα αφεντικό” που λέμε! Δεν είπε αφεντικό που έχεις την εξουσία…»

Μάρτζυ Λαζάρου: «Εσύ τι είσαι;»

Φαίη Σκορδά: «Διαφημίσεις!»

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της, Μαρίνας Παντζοπούλου – «Γίνεται σήμερα 9 χρόνων»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.