Ναταλία Γερμανού για Ψινάκη & J2us: «Έκανε ίντριγκα για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης! Μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο»

April 28, 2024


Όπως όλες οι εκπομπές σήμερα Κυριακή 28/4, έτσι και η Ναταλία Γερμανού με την ομάδα της στο Καλύτερα δεν γίνεται, σχολίασαν το περιστατικό με τον Ηλία Ψινάκη και την Μαίρη Συνατσάκη. Για όσους δεν έχουν δει, ο πρώην μάνατζερ θυμήθηκε την ανάρτηση που είχε κάνει η πρώην παρουσιάστρια εναντίον του το 2022 για το Metoo.Τα όσα είπε περί αντιπάθειας, τα είπε μάλιστα, μπροστά στον σύντροφό της Ίαν Στρατ…


Όπως όλες οι εκπομπές σήμερα Κυριακή 28/4, έτσι και η Ναταλία Γερμανού με την ομάδα της στο Καλύτερα δεν γίνεται, σχολίασαν το περιστατικό με τον Ηλία Ψινάκη και την Μαίρη Συνατσάκη. Για όσους δεν έχουν δει, ο πρώην μάνατζερ θυμήθηκε την ανάρτηση που είχε κάνει η πρώην παρουσιάστρια εναντίον του το 2022 για το Metoo.

Τα όσα είπε περί αντιπάθειας, τα είπε μάλιστα, μπροστά στον σύντροφό της Ίαν Στρατή, ο οποίος ήρθε σε φοβερή αμηχανία, κρατώντας ωστόσο τα όποια συναισθήματα είχε εκείνη την στιγμή με επαγγελματισμό. Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ωστόσο, δεν του χαρίστηκε.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για Συνατσάκη – Ψινάκη

«Εδώ το πράγμα είναι πολυσύνθετο, άβολο και λίγο παράξενο. Για τον Ηλία έχω πολύ τρυφερά και γλυκά αισθήματα, τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, είναι φίλος μου και τον αγαπώ. Από την άλλη, τα χοντροκομμένα αστεία του, αν μπορώ να τα πω έτσι, που πάρα πολύ συχνά ξεπερνούν τα όρια, είναι γνωστά σε όλους εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από τότε που ήταν κριτής.

Αυτό το αστειάκι, αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι, με την κυρία Λιόλιου, έγινε σαφέστατα σε συνεννόηση με την κυρία Λιόλιου, όπως και τότε στο Dream Show που μου έλεγε εμένα που ήμουν νούμερο, να σηκωθώ να με πειράξει και να δουν το μίνι μου, εγώ έλεγα βεβαίως γιατί ήμουν ένα χαζό πλάσμα το οποίο μέσα στο ναρκισσισμό μου ήθελα να φανούν τα φουστανάκια μου κλπ. Εν γνώση μου. Έγινε το 2006. Δε με έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση, ήξερα εκ των προτέρων τι αστείο θα μου κάνει», ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Για να συμπληρώσει: «Δεν αθωώνω και δεν κατηγορώ κανέναν γιατί δεν είμαι δικαστίνα. Η Μαίρη Συνατσάκη υπήρξε υπέρμαχος των γυναικών και όλων των αδύναμων πλασμάτων πολύ πριν ξεκινήσει το metoo και πολύ πριν ξεκινήσει να πουλάει το οτιδήποτε. Άρα, η φράση, “εκμεταλλευόμαστε το metoo για να πουλήσουμε δυο ρουχαλάκια” είναι άκυρη σε ό,τι αφορά τη Μαίρη Συνατσάκη. Αν το έλεγε για κάποιον άλλο, να το ακούσω αλλά για τη Συνατσάκη είναι άδικο αυτό. Επίσης τι μας φταίει και ο Ίαν Στρατής; Ξαφνικά να πρέπει να ακούσει αμήχανος και να πρέπει να λύσει της γυναίκας του;»

Ενώ, λίγο αργότερα σχολίασε: «Ο Ηλίας Ψινάκης κλήθηκε να κάνει ίντριγκα για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης για να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Και την έκανε! Κατά καιρούς διαφωνώ μαζί του σε πολλά πράγματα. Η χθεσινή μου διαφωνία ήταν ότι δεν ήταν ο χώρος για να θυμηθεί ότι τα έχει μαζεμένα στη Μαίρη, και η άλλη μου διαφωνία είναι στο ότι η Μαίρη εκμεταλλεύτηκε το metoo για να πουλήσει, όχι, η Μαίρη ήταν πάντα έτσι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.