Απογοητευμένη η Ιωάννα Τούνη με τον εαυτό της: «Τσάμπα όλα τα φίλτρα που βάζω, φαίνομαι τέρας» (video)

April 28, 2024


Τον έντονο προβληματισμό της εξέφρασε «έξω από τα δόντια» η Ιωάννα Τούνη, αναρτώντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.H επιχειρηματίας και influencer ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους πώς δείχνει στις αναρτήσεις που κάνει, καθώς, όσοι τη συναντούν από κοντά, της λένε πως η εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με εκείνη από το Instagram.Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Αλεξάνδρου για τ…


Τον έντονο προβληματισμό της εξέφρασε «έξω από τα δόντια» η Ιωάννα Τούνη, αναρτώντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram.

H επιχειρηματίας και influencer ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους πώς δείχνει στις αναρτήσεις που κάνει, καθώς, όσοι τη συναντούν από κοντά, της λένε πως η εικόνα της δεν έχει καμία σχέση με εκείνη από το Instagram.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Αλεξάνδρου για το revenge porn της Ιωάννας Τούνη: «Σκοτώνεται κάθε μέρα μέσα της» (video)

«Να σου πω κάτι, έχω απορία. Πόσο τέρας φαίνομαι από τα social media; Τσάμπα τα φίλτρα. Τσάμπα όλα μάλλον! Γιατί όποτε με βλέπετε από κοντά μου λένε “αχ εσύ είσαι ψηλή και αδύνατη”. Τι σκ@τά φαίνομαι εδώ πέρα δηλαδή; Ειδικά τελευταία, μου τυχαίνει συνέχεια.

Μου λένε “εσύ είσαι μικρή, σε έβλεπα στο My Style Rocks και φαινόσουν μεγάλη”. Και είμαι σε φάση “το My Style Rocks ήταν πριν 7-8 χρόνια. Τότε ήμουν όντως μικρή, τώρα είμαι μεγάλη”. Δεν ξέρω τι πάει λάθος με τα social», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.