Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Αυτές τις ημέρες η Βίκυ ήταν ο άγγελός μου αλλά…» – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

March 29, 2024


Τις πρώτες του δηλώσεις, με την περιπέτεια με την υγείας του, έκανε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη, το πρωί της Παρασκευής 29/3.Υπενθυμίζουμε ότι o ηθοποιός νοσηλεύτηκε πριν από μερικές ημέρες στο Νοσοκομείο “Γεννηματάς” μετά από έμφραγμα που υπέστη.Από την πρώστη στιγμή, τόσο η Βίκυ Σταυροπούλου, όσο και η Δαναή Μπάρκα βρέθηκαν στο πλευρό του (δείτε εδώ την ανάρτηση τ…


Τις πρώτες του δηλώσεις, με την περιπέτεια με την υγείας του, έκανε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη, το πρωί της Παρασκευής 29/3.Υπενθυμίζουμε ότι o ηθοποιός νοσηλεύτηκε πριν από μερικές ημέρες στο Νοσοκομείο “Γεννηματάς” μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Από την πρώστη στιγμή, τόσο η Βίκυ Σταυροπούλου, όσο και η Δαναή Μπάρκα βρέθηκαν στο πλευρό του (δείτε εδώ την ανάρτηση της παρουσιάστριας, μέσα από το νοσοκομείο).

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Σας ευχαριστώ πολύ, το κινητό μου έχει γεμίσει από μηνύματα. Είμαι σε περίοδο ανάρρωσης. Ας πουμε σε μια μικρή καραντίνα, δεν πρέπει να κουράζομαι Τα δύσκολα πέρασαν. Σε όλη αυτή την περιπέτεια είχα έναν άγγελο μαζί μου, γι’ αυτό και μιλάμε τώρα, είχα τον Ταξιάρχη μαζί μου.

Μετά από ένα τόσο σοκαριστικό περιστατικό όλα είναι καινούργια. Το πιο σημαντικό είναι ότι βλέπεις την ζωή με άλλα μάτια. Έχεις ένα πλάνο καινούργιο, μια νέα ματιά για τα πράγματα. Υπήρχαν κάποια δείγματα στα οποία δεν έδωσα τόσο μεγάλη σημασία όσο άξιζαν. Ωστόσο υπήρχε και μια κληρονομικότητα. Ο παππούς μου πέθανε στον ύπνο του από ένα τέτοιο περιστατικό…

Σημασία έχει ότι λειτούργησαν πολύ γρήγορα τα πράγματα στην περίπτωσή μου. Ούτε ένα λεπτό δεν καθυστερήσαμε και εν τέλη ήταν πολύ βασικό για την εξέλιξη αυτή της κατάστασης. Ήταν ένας πόνος πολύ δυνατός, σαν χταπόδι, στο στήθος, πόνος και σφίξιμο. Αμέσως πήρε η Βίκυ τηλέφωνο και ήρθε γρήγορα το ασθενοφόρο… και αν είχαμε καθυστερήσει 5 λεπτά τα πράγματα θα είχαν διαφορετική εξέλιξη.

Από τον επόμενο μήνα και μετά θα μποροέσουμε να πάρουμε τα πάνω μας. Η επιστροφή στο θέατρο θα γίνει με την καλοκαιρινή περίοδο. Η Βίκυ ήταν ο άγγελος μου αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήταν ψύχραιμη…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.