Ραγδαίες εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα – Η απόφαση των γιατρών

March 29, 2024


Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας έπειτα από έμφραγμα που έπαθε κατά την διάρκεια της πρόβας τζενεράλε για το J2US του Σαββάτου 30/3. Ο τραγουδιστής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και άμεσα κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Οι γιατροί του τοποθέτησαν Στεντ και βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.Σήμερα Παρασκευή 29/3 λοιπόν, η Ματίνα Παγώνη, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα στη…


Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κόκοτας έπειτα από έμφραγμα που έπαθε κατά την διάρκεια της πρόβας τζενεράλε για το J2US του Σαββάτου 30/3. Ο τραγουδιστής αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και άμεσα κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Οι γιατροί του τοποθέτησαν Στεντ και βρίσκεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Οι εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Σήμερα Παρασκευή 29/3 λοιπόν, η Ματίνα Παγώνη, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega.

«Κύριε Χασαπόπουλε να σας πω ότι είναι κρίμα τα νέα γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος. Βεβαίως έτυχε αυτό το γεγονός, πήγε στη μονάδα την καρδιολογική, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε να κάνουν. Αυτά είναι προσωπικά θέματα, δεν μπορούμε να τα αναλύουμε. Αυτή τη στιγμή περιμένουμε τα επόμενα 24ωρα να δούμε την εξέλιξη. Θα βγει ανακοινωθέν σήμερα. Είναι σοβαρά περιστατικά αυτά, δεν είναι απλά, χρειάζεται ιδιαίτερη παρακολούθηση», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ματίνα Παγώνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.