Μαρία Αντώνα: «Στο Survivor έβγαλα ένα εξόγκωμα σε μια περιοχή περίεργη από την…»

March 29, 2024


Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA σήμερα Παρασκευή 29/3. Η δημοσιογράφος που έλαβε συμμετοχή στο Survivor μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ η οποία μπορεί να μην κράτησε και πάρα πολύ ωστόσο, ήταν ωραίο όσο το έζησε.«Η έλλειψη του κινητού είναι αισθητή μόνο το πρώτο 24ωρο. Πλέον εγώ φεύγοντας από το σπίτι το ξεχνάω το κινητό και γυρίζω πίσω…


Η Μαρία Αντωνά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA σήμερα Παρασκευή 29/3. Η δημοσιογράφος που έλαβε συμμετοχή στο Survivor μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ η οποία μπορεί να μην κράτησε και πάρα πολύ ωστόσο, ήταν ωραίο όσο το έζησε.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αντώνα για το Survivor και την εμπειρία της

«Η έλλειψη του κινητού είναι αισθητή μόνο το πρώτο 24ωρο. Πλέον εγώ φεύγοντας από το σπίτι το ξεχνάω το κινητό και γυρίζω πίσω για να το πάρω. Και το φαγητό το συνηθίζεις και σου δίνει περισσότερη ενέργεια όταν παίρνεις λιγότερες θερμίδες μέσα στην ημέρα. Τα σκουπίδια ήταν η αγαπημένα μας έξοδος. Κάναμε τέτοια. Εγώ δοκίμασα κάτι μισοφαγωμένες μελιτζάνες. Ήτα στα σκουπίδια αλλά σε κλειστό σακουλάκι. Δεν βλέπαμε ζωύφια. Μέσα στην καλύβα υπάρχουν βατράχια, σαύρες κοριοί», αποκάλυψε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Δείτε επίσης: Ανατριχιαστική εικόνα από τα πόδια της Μαρίας Αντωνά – Γεμάτα σημάδια, ουλές και χτυπήματα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.